USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ahmet Dayı ile Ayşe Teyze'ye Metaverse Rehberi

Metaverse'de kıraathane sohbetleri ünlü toy kır serisindeki hedefim Ahmet Dayı ve Ayşe Teyze'nin de torunlarından yahut göstergeç haberlerinden gördüklerinde 'Nedir bu Metaverse yahu?' sanarak sorguladıkları devir açıp bakabilecek birlikte eşme oluşturmak.

Ahmet Dayı ile Ayşe Teyze'ye Metaverse Rehberi
19-03-2022 05:44

Metaverse'de kahvehane sohbetleri anlı şanlı dünkü sahra serisindeki gayem Ahmet Dayı ve Ayşe Teyze'nin de torunlarından yahut göstergeç haberlerinden gördüklerinde "Nedir bu Metaverse yahu?" niteleyerek sorguladıkları devir açıp bakabilecek birlikte eşme oluşturmak.

Serinin birlikte numara sahra başlığının hakeza olmasının motivasyonu buradan gelmektedir.

Sadece vatanımızda değil Dünya'da da âlemşümul birlikte maslahat olmaya başlamış olan bilimsel-teknoloji okuryazarlık payı enikonu az ve devir ilerledikçe bu ayırt kapanacak kabilinden görünmüyor. Bu oranın az olmasında birlikte derinti değişken sayılabilir, ancak baktığımızda hızla gelişen teknolojinin ve bilimin bilim istihsal hızı, bizim bilgiyi strateji ika hızımızı üstel namına geçti ve değişik de bu ayırt açılmaya bitmeme ediyor.

Dolayısıyla, buradayız Ahmet Dayı ve Ayşe Teyze!

ANLAT BAKALIM OĞUL...

Teknoloji ve bilim, bizim şu an yunak birlikte evden elimizdeki sayı farkı birlikte fiyattan aldığımız kurnaz telefondan bu yazıyı okutabiliyor. Büyüklerimizin de söylediği kabilinden bu "Şeytan işi" esasen bizlere baş döndürücü kâr sağlıyor, bu yüzden onu anlamalıyız ve strateji etmeliyiz ki ondan azami kâr sağlayalım.

Şimdi Ayşe Teyzem, "metaverse nelerdir olum, bundan hakeza anlat" söylediğini duyarlı gibiyim, haklısın boydak mevzuyu girmeden ilk bunun önemini ve temellerini anlamalıyız ki öğrenelim.