USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin rastgele ne birlikte biçimde sayaç kaybetmesine lazım namevcut diyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok
11-12-2021 16:29
Trabzon

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin hayalet dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin herhangi yanında ne yanında biçimde ahit kaybetmesine ister bulunmayan diyorum." dedi.

Partisinin, Mustafa Kemal Atatürk Alanı'ndaki İl Başkanlığını ziyaret fail Kurtulmuş, İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan teşkilatın çalışmalarına bağlı bilim aldı, izzetinefis defterini imzaladı.

Trabzon'da dü gündür bitmeme fail programlarına bağlı gazetecilere bilim verici Kurtulmuş, programlarda Trabzon'un tamamını asimilasyon fail ayrımlı topluluklarla görüşme, dertleşme olanağı bulduklarını aktardı. Kurtulmuş, AK Parti'nin topu topu kademeleri ile Türkiye'nin herhangi yanında durumunda günün 24 saatini milletle beraberce nâkil yanında basiret süresince siyasete bitmeme ettiğini belirterek şöyleki konuştu:

"Biz tek devir fildişi rengi rengi kulelerde oturarak politika yapmadık. Biz tek devir Kaf Dağı'nın arkasındaki hayalleri satarak da politika yapmadık. Hayatın realiteleri içerisinde, günün gerçekleri içerisinde, yurttaşlarımızın gerekseme ve taleplerini en güzel biçimde anlamaya ve buradan neticeler çıkarmaya himmet fail ve bunun düşüncesince de herhangi yanında seçimde milletin sandıktan şişman yanında biçimde destekleyerek çıkartmış bulunduğu yanında siyasetçi hareketiz. Milletimizin beklentilerini biliyoruz, farkındayız, birtakımı sıkıntılarımızın bulunduğunun da farkındayız fakat milletimiz, 'Bu sıkıntıları gene çözecek bulunan AK Parti'dir' diyerek, 'Recep Tayyip Erdoğan'dır' sanarak bizlere bulunan itimatını anlatım ediyor."

Siyasetteki anne amaçlarının halkın duasını, Allah'ın rızasını yöneltmek bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, "Buna mümin yanında kütle kendisine şerait ne olursa olsun, güçlük ne olursa olsun Türkiye'nin içinden esbak bulunduğu süreçlerde ne badirelerle erinç karşıya kalırsak kalalım, on paralık niyetimizi ve moralimizi bozmadan, hedeflerimizden katiyen ödün vermeden, Türkiye'de milletimizin geleceği ile ilişik ortaya koymuş olduğumuz şişman hedeflerimizi, hayallerimizi güncelleyerek yolumuza bitmeme ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Her obje inşallah baş döndürücü elan güzel olacak"

Numan Kurtulmuş, dü esas hedefleri olduğuna dikkati çekerek şöyleki bitmeme etti:

"Bunlardan biri Türkiye'nin içerisine dönük, milletimize erinç 84 milyon vatandaşımıza erinç sorumluluğumuz bulunan baştan güçlü, şişman Türkiye'yi ihdas kılmak idealidir. Ekonomiden içtimai yaşama kadar, aut politikadan Türkiye'nin sanayideki büyüme göstermesine kadar, Türkiye'nin başta ulusal savaş sanayisindeki güçlüğünden, çarşının pazarın baş döndürücü çelimli yanında biçimde ayakta durmasına denli şu demek oluyor ki tezgahın dağılmamasına denli herhangi yanında bölgede baş döndürücü çelimli yanında Türkiye'yi kurarak yolumuza sürdürmek hedefimizi sürdürüyoruz, takip edeni oluyoruz. Özellikle bu istikamette yurttaşlarımızın bizlerden beklentilerini de en güzel biçimde kulaktan karşılamaya himmet ediyoruz."

İkinci hedeflerinin ise eksiksiz dünyaya, insanlığa erinç bulunan sorumlulukları bulunduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "O da hakkaniyetli, adaletli, yeryüzünde eksiksiz milletlerin hakkıyla baş döndürücü güzel yanında biçimde asimilasyon edilmiş bulunduğu dünkü yanında toptan sistemin kurulması, adil yanında sistemin kurulması şu demek oluyor ki 'Dünya beşten büyüktür.' sanarak özetlediğimiz, hayattaki adaletli, merhametli, hakkaniyetli yanında evren sisteminin hem kazançlı açıdan hem politik açıdan kurulmasının zorunlu bulunduğu mevzusundaki görüşlerimizdir ve bu istikametteki yürüyüşümüzdür." dedi.

Kurtulmuş, tarihin özeti bulunan şehirlerinden Trabzon'da konuştuklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Bizim medeniyetimize iyi çelimli yanında Türkiye'yi kurabilmek herhangi yanında devir düşüncesince amacımız ha ve bundan katiyen vazgeçmedik. Trabzon'da gördüğümüz bu destekten, buradaki müspet açıktan ötürü da Trabzon halkımıza siz değerli üyelerimizin vesilesiyle yanında defa elan selamlarımızı, hürmetlerimizi anlatım ediyorum. Her obje inşallah baş döndürücü elan güzel olacak. Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin hayalet dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin herhangi yanında ne yanında biçimde ahit kaybetmesine ister bulunmayan diyorum. 2023'te milletimizin yardımı ile baş döndürücü çelimli yanında biçimde Sayın Cumhurbaşkanı'mızı baştan cumhur reisi kendisine seçerek, AK Parti'yi de açıkça açıklık yanında numara tümen kendisine sandıklardan çıkararak yolumuza bitmeme edeceğiz."

Numan Kurtulmuş, elan sonradan düzenleme personelleri ve kaza şehremaneti başkanlarının da katılımıyla basına mestur güruh gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler