USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Pakdemirli: “Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Türkiye'nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada da 2023 hakkıyla bana uyarınca seçimlerin en önemlisi olmuştur. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi adeta bütünleşmiştir” dedi.

Bakan Pakdemirli: “Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz”
22-10-2021 22:18

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Çorum İl Başkanlığı çeşidinden planlı İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Bakan Pakdemirli, burada gündeme bağlı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sebebiyle tarımda, savunmada, sanayide, eğitimde yüzyıl atladığını dile getiren Bakan Pakdemirli, “Biz kudret adına çalışıyoruz. Bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan kadar müşterek reis var. Bugün pandemi, hava değişikliği, orman yangınları, erke yetersizliği kadar nice toptan sorunumuz var. Bütün evren bu sorunlardan payını aldı ve payını almaya bitmeme ediyor. Hem hükümet adına bununla ortak görü adına pandemi de bu sorunlara dirlik nice tedarik aldık ve almaya bitmeme ediyoruz. Su kıtlığı dünyanın problemi. Bununla ait şura yaptık. Gıda kıtlığı dünyanın sorunu bununla ait düzentileme yaptık. Bunla ile ait dünyada zaiyat var. Dünyada imal edilen değme 3 üründen müşterek tanesi çöpe gidiyor. Ülkede refahın artmasıyla baş başa maatteessüf Türkiye'de de hakeza müşterek zaiyat yalan konusu. Ciddi müşterek kampanya yürüterek müşterek yılda 700 milyon teklik artırım sağladık. Orman yangınları dünyanın ciharıyek yanını sardı. Amerika'da halen yangınlar bitmeme ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Amerika büyükelçisi ziyaretimize geldi. Yangınların bitmeme ettiğini ehemmiyetli müşterek bölümünü söndüremediklerini tabir etti. Sizden bilgelik paylaşımına ihtiyacımız var. Ülkemiz değme devir çalımlı ülkeydi. 80'li zamanlarda unutmuyorum. İngiltere dirimsel bizlere futbolda 8 pare gol atardı. Biz omzumuzu silkelerdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sebebiyle Türkiye deminden değme bölgede dünyanın en iri yatırımlarına imza atan şehir oldu” niteleyerek konuştu.

“2023 seçimlerin en önemlisi”

2023 seçimlerini seçimlerin en önemlisi adına niteleyen Bakan Pakdemirli, “Bugün geldiğimiz noktada mütekait müşterek coğrafyadayız. Ateş altındayız. 21. yüzyılda ülkemizi baş döndürücü bahtlı görüyorum. Dünyanın zenginliğinden ve refahından elan baş döndürücü hisse alacağımızı görüyorum. Sadece az buçuk düzen bağı durmamız gerekiyor. AK Parti adına düzen bağı durmamız lazım. Cumhur İttifakı adına düzen bağı durmamız lazım. Türkiye'nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada da 2023 hakkıyla bana mucibince seçimlerin en önemlisi olmuştur. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi adeta bütünleşmiştir. Sonrasında Türkiye'nin kaderini Suriye'den atık bombalara, Afganistan mevrut hicret dalgalarına, PKK'nın yıldırı ve narkotik yapılanmalarına, Yunanistan'daki silahlanma anlaşmalarına, Akdeniz'de, Karadeniz'de hakkımızın yemeye çalışanlara, Osmanlı emanetindeki şehirlerdeki yağmacılığa, Kıbrıs'ta oynana oyunlarına, yukarı aklın acımasız oyuncularına, Sorosçu kafaların finansladığı kafalara terk edemeyiz. Türkiye geleceğin ışıldak yıldızı. Cumhurbaşkanımız 2 güneş Afrika'daydı. Gelir gelmez ayağının tozuyla çalışmalara bitmeme ediyor. Cumhurbaşkanımız yaklaşan geleceğin mütebeddil konuşu politik modellerini görüyor ikili, çoklu planlar ve anlaşmalara yöneliyor. Avrupa'da, Asya'da, Afrika'da, Ortadoğu'da ciharıyek yanda değme ayrışık iç aut engellere zorluklara karşın engellere karşın Recep Tayyip Erdoğan vatanı düşüncesince anık ve bakan biçimde çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Her partinin fariza düşüncesince mevcut bulunduğunu dile getiren Pakdemirli, “Ancak bugün itibarı ile Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ortaya koyduğu savlarla Türkiye'yi rejim şansımız yok. Davamızın ipine eş kadar sarılalım. Gerçekten AK Parti'nin ipine sarılalım. Diğerleri yalanın ipine sarılıyor. Biz doğruları söyleyelim. Hizmet edelim. Vatandaşın terazisi en dobra terazi. 20 senedir bu budun elbette dayanaklık etmek olduysa artık da dayanaklık etmek olmaya bitmeme edecek. Yarın, öteki güneş çelim kaybettiler kadar şeylere inanmayın. Problemler mümkün benimseme etmemiz lazım. Bunları çözecek yegâne tümen de AK Parti” biçiminde konuştu.

Toplantıya AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, kaymakamlık ve şehremaneti başkanları ile partililer katıldı.

Muhammed Muttalip Yalçın - Bülent Özkaleli

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler