USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle baş başa girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla İstanbul'da şehremaneti işçileriyle beraberce girdi ve mekanik süpürme aracını kullanarak caddeyi süpürdü.

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle baş başa girdi
01-01-2022 03:22
İstanbul

Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nde şehremaneti işçilerini görüşme fail Bakan Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin zevcelik etti. Belediyenin değişik birimlerinde etkin işçilerle geveze fail Varank, işçilerin yeni yılını kutladı, onlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Bakan Varank, ziyaretinde icra ettiği konuşmada, yılbaşı gecelerinin genel anlamda tatille, eğlenceyle anıldığını belirterek, "Ülkemizde yurttaşlarımız güvenli, dirlik arasında yaşasınlar sanarak ilkin düzenlilik güçlerimiz iktisap etmek az daha işlerinin başlangıcında olması müstelzim arkadaşlarımız var. Biz dört başı mamur Türkiye'de dirlik içre yaşansın sanarak görevinin başlangıcında bulunan arkadaşlarımıza şükranlarımızı bu tün bilhassa açıklamak istiyoruz. İşte o arkadaşlarımızdan müşterek bölümü da buradalar." sanarak konuştu.

"2022'nin önce gününden itibaren ülkemize ihtimam etmeye bitmeme edeceğiz"

Şehir yaşamı elan rahat, elan huzurlu, elan ak pak yaşansın sanarak zabıtaların düzenlilik kuvvetleriyle bu arada vilayetlerde fariza yaptığını aktaran Varank, şunları kaydetti:

"Temizlikten mesul arkadaşlarımız şehirlerimizde, ilçelerimizde, bilim işlerinden mesul arkadaşlarımız müşterek huysuzluk olmasın sanarak görevlerinin başındalar. Biz de bu tün onlarla bu arada az buçuk saat geçirelim, hem kendilerine müteşekkir olduğumuzu belirtelim bununla birlikte tün görevleri ne derece kavi onu da kamuoyuna göstermiş oluruz sanarak Pendik Belediyesi'ndeyiz. Son 2 senedir pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz yıllar var. 2020 senesinde pandeminin en dolgun dönemlerinde kapanmalarla hayatlarımızı geçirdik. 2021 senesinde bilhassa pandeminin dümdar sarsıntıları diyebileceğimiz, dünyada bilhassa ekonomilerde iri etkilerin oluştuğu müşterek yılı geride bırakıyoruz.

Türkiye rastgele yönden çelimli olduğunu, pandemi devrinde hepsi dünyaya göstermiş oldu. Gerek altyapısıyla, lüzum afiyet sistemiyle, lüzum ekonomisiyle Türkiye çelimli müşterek ülke. İnşallah 2022 senesinde 2021 yılından elan rahat, elan huzurlu, elan bahtiyar müşterek yıl geçirmeyi Rabbimiz bizlere yalvarma etsin sanarak afsun ediyoruz. Bu anlamda da inşallah 2022 yılının önce gününden itibaren görevlerimizin başlangıcında ülkemize ihtimam etmeye bitmeme edeceğiz."

Varank, düzenlilik güçleri, afiyet çalışanları ilkin iktisap etmek az daha şehirlerde, ilçelerde avlu elan şen yaşansın sanarak bilim işlerinden doğruluk personeline, zabıtalara derece her insanın bu tün görevlerinin başlangıcında bulunduğunu belirterek, "Kendilerine hakkıyla müteşekkiriz. Sahada neler yapıyorlar onlarla bu arada kendilerine de başkanımızla zevcelik edeceğiz. Tüm Türkiye'ye hayırlı, artımlı müşterek yıl diliyoruz. İnşallah 2022 yılı rastgele anlamda Türkiye'nin muvaffakiyet yıllarından müşterek tanesi olacak. Bunun düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçerek caddeyi süpürdü

Bakan Varank, Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ziyaretinin arkası sıra ana yol ve sokakları arıtmak düşüncesince geçer not mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçti. Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve arabanın mesul doğruluk işçisi zevcelik etti. Pendik'teki Millet Caddesi'nde mekanik süpürme aracını kullanan Bakan Varank, vasıtayla caddeyi süpürerek atıkları temizledi.

Mekanik süpürme aracını kullandıktan sonraları doğruluk işçileriyle geveze fail Varank, işçilere, gazetecilere ve çevredeki vatandaşlara baklava ikramında bulundu.

Varank, ara bulucu kullandıktan sonraları icra ettiği konuşmada, "Bu tün görevlerinin başındaki kolluk arkadaşlarımız, temizlikçi arkadaşlarımız, bilim işlerinden arkadaşlarımızla saat geçiriyoruz. Onların işlerine ne dayanak olabiliriz onun düşüncesince bu tün buradayız. Mesela bu süpürgedeki arkadaşımız Pendik'te canlı yurttaşlarımız elan ak pak müşterek Pendik'te günlerini geçirsinler sanarak 3'ten sabahleyin 11'e derece defa tutacak. Bütün bu caddeleri, metodları temizleyecek. O arkadaşımıza zevcelik ettik ve aracını az buçuk kullanmaya çalıştık. Daha güzel, elan gönençli müşterek türkiye olsun sanarak iri fedakarlıkla etkin amele kardeşlerimiz var. Yılbaşı geceleri onları anımsamak manalı olabilir sanarak düşünüyoruz. Bu anlamda da ahit Pendik'teki arkadaşlarımıza ziyarete geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndaki nokta afiyet çalışanlarını da görüşme fail Bakan Varank, çalışanlarla geveze etti ve yeni yıla bağlı güzel dileklerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler