USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayramda et yiyemedi, şimdi bin aileye kebap dağıtıyor

Adana'da seneler ilk market çalıştırırken Kurban Bayramı'nda gelişigüzel yandan et kokusu gelmesine karşın ailesiyle ortak sunum et yiyemeyen ortak kişi, lokanta açıp büyüyünce Kurban Bayramı'nda bin aileye parasız kebap dağıtımı hazırlamaya başladı.

Bayramda et yiyemedi, şimdi bin aileye kebap dağıtıyor
10-07-2022 15:02
Mustafa Gökpınar ailesiyle baş başa seneler önceki Şanlıurfa'nın Siverek kazasından Adana'ya huruç etti. Gökpınar Adana'da müşterek kebapçının indinde şakirt adına işe başladı. Daha sonraları ise özlük yerini açtı. Ancak işler istediği kadar gitmeyince Turgut Özal Mahallesi'nde önemsiz müşterek market işletmeye başladı. Para kazanabilmek düşüncesince Gökpınar Kurban Bayramı'nda üstelik marketini açtı. Bu tam etraftan şetaret olması dolayısıyla et kokusu erişince kadınıyla baş başa canı et arzuladı fakat on paralık kimesne et getirmedi. O güneş Gökpınar yalnız başına “Bir güneş varlıklı olursam bayramda gerekseme sahiplerine et dağıtacağım” diyerek uydurma verdi.

Gökpınar hâlâ sonraları marketi kapatıp gene kebapçı oldu. İşleri de güzel revan Gökpınar şimdi değme Kurban Bayramı'nda bin aileye parasız adına kebap dağıtımı yapıyor. Gökpınar, o güneş yaşadıklarından baş döndürücü etkilendiğini ve gene kebapçılığa devir yaptığını belirterek, “Her Kurban Bayramı eşimle yaşadığım o güç eyyam aklıma geliyor. Bu sebeple bin gerekseme sahibi aileye Kurban Bayramı'nın müşterek numara haset kebap gönderiyorum. Bizim o güneş yaşadığımız duyguyu yaşamasınlar diye” dedi. Gökpınar, Kurban Bayramı'nın müşterek numara haset restoranın da açıkça olduğunu, Adanalıların Kurban Bayramı bulunmasına karşın gene de kebap yemeye geldiklerini de söyledi.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler