USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık hava durumu

Türkiye'nin iri çoğunluğunda hava modüler ve baş döndürücü bulutlu. İç kesimlerde sis de sansasyonel olacak. Orta Karadeniz ile Batı Akdeniz'de ise boğanak yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklıkları arazi arsa garp kesimlerde zaman normallerinin üzerinde, öteki alanlarda ise zama

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık hava durumu
31-12-2021 08:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden tahsil edilen tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve gün batısı kesimlerinin modüler ve baş döndürücü bulutlu, Batı Akdeniz'in boğanak ve toprak arsa âlem patırtılı boğanak yağışlı, Karadeniz kıyıları, Tokat çevreleri ile Çanakkale'nin yıldız kesimleri, Kırklareli'nin periferi ilçeleri, İstanbul, Sakarya, Kocaeli'nin yıldız ilçelerinin yağmurlu geçeceği, öbür bölgelerin modüler ve az bulutlanmış geçeceği kestirim ediliyor.

Yağışların; bu sabahleyin saatlerinde Antalya biçim ve gün batısı ilçelerinde yerli yerine demir olması bekleniyor. Bu sabahleyin ve şeb saatlerinde iç ve şarki alanlarda toprak arsa parmak ve sis ile baş başa buzlanma ve külot vakası bekleniyor.
Hava sıcaklığında ehemmiyetli ortak ayrım olmayacağı, kuzeybatı kesimlerde zaman normallerinin az buçuk üzerinde, öbür yerlerde zaman normalleri yöresinde seyredeceği kestirim ediliyor.

Rüzgarın ise çoğu kez cenup ve güneydoğu, Güneydoğu Anadolu ile yıldız gün batısı kesimlerde yıldız ve kuzeydoğu yönlerden hafif, boşluk esna ılımlı kuvvette, Batı Akdeniz kıyılarında demir ve toprak arsa sıkıntı (40-80 km/saat) biçiminde esmesi bekleniyor.

Bazı kentlerde muhtemel hava durumuyla günün en erdemli sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlanmış 11
İstanbul: Parçalı ve baş döndürücü bulutlu, bu sabahleyin saatlerinde yıldız ilçeleri toprak arsa ferah yağmurlu 11
İzmir: Parçalı ve baş döndürücü bulutlanmış 18
Adana: Parçalı ve az bulutlanmış 18
Antalya: Parçalı ve baş döndürücü bulutlanmış ve espaslı boğanak ve toprak arsa âlem patırtılı boğanak yağışlı geçeceği kestirim ediliyor. Yağışların; bu sabahleyin saatlerinde biçim ve gün batısı ilçelerinde yerli yerine demir olması bekleniyor. 17
Samsun: Parçalı ve baş döndürücü bulutlu, akşam ezanı saatlerinden itibaren yağmurlu 14
Trabzon: Parçalı ve baş döndürücü bulutlu, şeb saatlerinden itibaren yağmurlu 14
Erzurum: Parçalı ve az bulutlanmış 1
Diyarbakır: Az bulutlanmış 9

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler