USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Müslümanın kitabında korkmak yazmaz'

Adnan Menderes Müzesi'nde çoluk çocuk ile müşterek araya mevrut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müşterek gencin “Menderes darbeciler çeşidinden katledildi. Turgut Özal'ın ölümü ise şaibeli. Siz on paralık başınıza müşterek nesne gelmesinden korktunuz mu?” sorusuna ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Müslümanın kitabında korkmak yazmaz'
17-01-2022 14:15

Toplu açma törenleri kapsamında Aydın'a mevrut ve Adnan Menderes Müzesi'nin açılışını meydana getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müzede meydana gelen söyleşide çoluk çocuk ile birlikte araya geldi. Merhum Başbakan Adnan Menderes'in yaşamını özetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Söyleşiye eklenen birlikte gencin “Menderes darbeciler kabilinden katledildi. Turgut Özal'ın ölümü ise şaibeli. Siz tek başınıza birlikte obje gelmesinden korktunuz mu? Yola çıktığınız arkadaşlarınızdan korkanlar beli mu?” sorusu hakkında mütekellim Erdoğan; “Ben gelişigüzel devir söylüyorum. Biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Eğer kefenimizi giyerek bu yola çıkmamış olsaydık sürekli o korkuyu sayıklardık. Ölüm mukadderdir. Kaderin üzerinde birlikte baht bulunur ve korkmak niteleyerek birlikte obje Müslümanın kitabında yazmaz” dedi.

Uğur Eser
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler