USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Aldığımız tedbirler ve yaşama geçirdiğimiz programlarla bunların üstesinden geldikçe, elimizdeki imkanların ve kıvrım ettiğimiz mesafenin önemi şimdi dobra anlaşılacaktır. Milletimden yaşama geçirdiğimiz programlara şimdi çelimli daya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kurban Bayramı mesajı !
08-07-2022 13:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı zımnında yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı canı candan kutlama ediyorum. Kurban Bayramı'nın ayrılmaz müşterek parçası bulunan hac farizasını adına sağlamak kıl payı mukaddes topraklarda mevcut yurttaşlarımızın ibadetlerinin onama olmasını Allah'tan diliyorum. Kendileri keserek yahut vekalet yolu ile kestirerek Hazreti İbrahim (AS) ve Hazreti İsmail'in (AS) teslimiyeti ile Rabbimize kulluklarını yayınlayan vatandaşlarımın kurbanlarının da onama olmasını Allah'tan dilek ediyorum. Bu kutlu günlerin hepimize hayırlar getirmesi ve kurbanlarımızı kurtuluşa punt olması niyazıyla, ‘Yaza dönsün kışınız, bayramlar neşe olsun. Dert görmesin başınız, bayramlar neşe olsun. Otlar dikenler dolsun nemrutların çanına. Kolay gelsin işiniz, bayramlar neşe olsun' diyorum. Bizleri müşterek Kurban Bayramı'na henüz sağlıkla, huzurla, sağ esen kavuşturan Rabbimize hamdüsena ediyorum. Bayramları DOĞRU çevrelerinden başlayarak topu topu mazlumların ve mağdurların yüzlerini güldürecek hayru hasenat vesilesi kılan kardeşlerimizi başkaca kutlama ediyorum. Medeniyetimizden ve kültürümüzden tevarüs ettiğimiz bayramları, çocuğundan yaşlısına topu topu insanımızın şenlik günleri biçimine muhavvil geleneklerimizi hassaten yaşatan her insana şükranlarımı sunuyorum.
Aziz milletim, dünyanın sağlıktan güvenliğe denli gelişigüzel bölgede gerçek sınamalar ile gönül rahatlığı karşıya kalmış bulunduğu müşterek dönemden geçiyoruz. Böyle stratejik müşterek dönemler budun namına birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin önemini henüz da artırmaktadır. Ülkemizi doğruluk etmiş bulunduğu demokratlık ve kalkınma düzeyinin altında avlamak düşüncesince verilen kaldığımız oyunların bedellerini nesillerdir ağırbaşlı müşterek biçimde ödüyoruz. Hamdolsun geçtiğimiz 20 yılda kurduğumuz çelimli altyapının üstünde Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin hesabına çıkartacak müşterek etap temin fırsatı yakaladık. Gelişmiş devletler hassaten peyda etmek kıl payı topu topu evren kişi siyasi, ekonomik, düzenlilik ve toplumsal krizleriyle boğuşuyor. Biz ise yaşadığımız topu topu sıkıntılara karşın hedeflerimize odaklanarak yakaladığımız fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 4 sene evvel ekonomideki önceliğimizi istihdama vererek yaptığımız tercihin doğruluğunu, yaşanmış bulunan gelişigüzel evolüsyon ile müşterek kere henüz görüyoruz. Küresel ekonomideki bozulmanın ülkemize bulunan tesirleri yanında, kurdaki dalgalanmanın ve avlu pahalılığının insanlarımızın günce hayatlarındaki tarz açmış bulunduğu zorlukları tabii biliyoruz. Aldığımız tedbirler ve yaşama geçirdiğimiz programlarla bunların üstesinden geldikçe, elimizdeki imkanların ve kıvrım ettiğimiz mesafenin önemi henüz dobra anlaşılacaktır. Milletimden yaşama geçirdiğimiz programlara henüz çelimli dayanaklık etmek ve az buçuk henüz dayanak arzu ediyorum. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması, gençlerimize bırakacağımız en altın mirasımız bulunan 2053 vizyonuna kararlılıkla yürümesini sağlayacaktır. Ülke ve budun namına Cumhuriyet zamanı süresince başlattığımız gelişigüzel atak hamlesinin önünün çeşitli oyunlar ile kesilmesine defaatle tanık olduk. İnşallah bu kere hem tarihten aldığımız dersler aynı zamanda cemaat olduğumuz avantajlar sebebiyle iri ve çelimli Türkiye'nin inşasında rastgele müşterek duraklamaya ve gerilemeye düzlük vermeyeceğiz. Rabbim yalpak ve yardımcımız olsun. Her bayramda bulunduğu kabil bu bayramda da sözlerimi yola çıkma sürücülerimize çağrıda bulunarak bütünlemek istiyorum. Bayram ile 15 Temmuz ve hafta sonu tatillerinin birleşmesi ile uzun uzun müşterek açıklık ortaya. Vatandaşlarımızın bazısı memleketlerine bazısı dinlence beldelerine akıllıca bazısı de icra ettiği programa uyarınca yola düştü. Şehirlerarası trafiğe çıkan topu topu vatandaşlarımdan kurallara kelimesi kelimesine uymalarını, bitkin taşıt kullanmamalarını, kesinlikle tümsekli takmalarını, götürümlü ve tetik olmalarını bekliyorum. Bayram ve dinlence sevincimizi maddesel ve içsel üzüntüye dönüştürmemek düşüncesince daima baş başa maksimum duygunluk gösterelim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler