USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enuygun, küresel markası Wingie ile dünyanın 5 iri gezi sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor

Enuygun CEO'su Çağlar Erol, toptan markaları Wingie ile dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarını belirterek, "Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en şişman 5 gezi sitesinden birisi olmak." ifadesini kullandı.

Enuygun, küresel markası Wingie ile dünyanın 5 iri gezi sitesinden bir tanesi olmayı hedefliyor
29-12-2021 12:13
İstanbul

Enuygun CEO'su Erol, AA muhabirine gezi ve erişim sektörlerine ve Enuygun'un faaliyetlerine bağlı açıklamada bulundu.

Enuygun'un toptan markası Wingie ile İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça ve İspanyolca kazanmak kıl payı iptidai ayrımlı dilde fariza vererek dünyanın 150 ülkesine bilet sattıklarına aksan fail Erol, şunları kaydetti:

"2021 senesinde Wingie ile fariza verdiğimiz topu topu dillerde satışlarımızı artırdık ve toptan markamızın adanmış kütlesi Enuygun'u yakaladı. Aynı gündüz zarfında 56 ülkeden seyahatseverler tayyare biletlerini Wingie’den aldı. Wingie’yi büyütmeye müteveccih çalışmalarımıza bitmeme ederken fariza verdiğimiz topu topu pazarların gereksinimlerini değişik çözümleme ederek dünkü teknolojiler geliştiriyor, fariza kalitemizi artırıyoruz. Hedefimiz 2028 senesinde dünyanın en iri 5 gezi sitesinden birisi olmak."

Erol, 2021 yılının gezi ve erişim sektörleri açısından müspet müşterek levha oluşturduğuna dikkati çekerek, "Aşılarını ergin seyahatseverler pandeminin üzerlerinde oluşturduğu can kuşu bilimsel denyo halinden gezi ederek arındılar. Bugün ise hem gezi bununla ortak erişim sahası 2020 yılına nazaran enikonu dobra durumda." ifadelerini kullandı.

Sektörün esasen açılmasında aşılamanın öneminin iri bulunduğunu vurgulayan Erol, "İnsanlar bundan sonra huy zarfında yada butik otellerde hem kalabalıktan ırak bununla ortak esenlik aldıkları müşterek dinlence yapabiliyor. Yönetmeliklerde toprak maruz kavait yardımıyla tayyare ve otobüs yolculuklarına şimdi şen biçimde katılabiliyor." sanarak konuştu.

Erol, 2021 senesinde bilhassa iç gezim yönünde müspet müşterek yükselişin yaşandığını tabir ederek, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Kısıtlamaların ağız ağıza kaldırılmasıyla baş başa çabukluk beklediğimiz seviyelere ulaştı. Bu yılki artma zımnında sabık sene açılmayan oteller açıldı, şenlik haftasında konaklamada doluluk oranları yüzdelik 90’a ulaştı. Özellikle şenlik devri bilhassa kazanmak kıl payı 3 maaş yaz mevsiminde bilet satışları sabık yıla layıkıyla 8 büküm arttı."

"2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince beniz yüze fariza vereceğimiz müşterek sigorta ofisi açacağız"

2022'nin müstevli süresince aralık maruz seyahatlere bitmeme edilecek müşterek sene olmasını beklediklerini kaydeden Çağlar Erol, şu değerlendirmede bulundu:

"2021 senesinde ulaştığımız ayrımlı pazarları artırmak, ayrımlı ülkelerden aşırı şimdi müşterek tomar sayıda seyahatsevere iktiran kılmak düşüncesince icraat yapıyoruz. Pandemiyle mütebeddil gezi anlayışıyla bu arada 2022'de de huy arasında devir geçirdiğimiz gezi konseptleri uyanıklık görmeye bitmeme edecek. 2022 senesinde Enuygun Sigorta markamız düşüncesince online hizmetimizin indinde kullanıcılarımıza beniz yüze fariza vereceğimiz müşterek sigorta ofisi açacağız. Sigorta hizmetlerimizden sigorta danışmanlarımız ile görüşerek müstefit gelişmek talip kullanıcılar, Enuygun Sigorta şubesine gelmiş şekilde danışmanlarımızdan fariza alıp işlemlerini tamamlayabilecekler."

Erol, bu piyasanın müstevli hasebiyle karşılaşmış bulunduğu belirsizlikler zarfında en iri sorunlardan birinin bilet iptalleri bulunduğunu kaydederek, "Özellikle pandeminin evvel çağında aşırı sayıda kullanıcımız biletlerini bozma kılmak durumunda kaldılar. O çağda kılıç de kullanıcılarımızın açığa kabul etme problemi yaşamamaları düşüncesince iklim yolu şirketleriyle geçim yaparak onlara ayırtma kodlarının bedelleri mesabesinde ENCoin tanımladık. Bu sayede kullanıcılarımız tanımlanan ENCoin'ler ile istedikleri bileti satın alabildiler. Sunduğumuz hal önerisi yardımıyla kullanıcılarımız el kitabı reddetme dönemini on paralık yaşamadılar." ifadelerini kullandı.

"Kendimizi gezi odaklı müşterek uygulayım bilimi firması kendisine tanımlıyoruz"

Sürekli dijitalleşmeye ve inovasyona müteveccih dünkü planlar geliştirdiklerini kaydeden Enuygun CEO'su Erol, şu biçimde bitmeme etti:

"Kendimizi gezi odaklı müşterek uygulayım bilimi firması kendisine tanımlıyor, bu açıdan daim dünkü planlar geliştiriyoruz. En dünkü teknolojileri kullanmakla kalmayıp zat teknolojilerimizi imal ederek sektörde yapılmamışları yapıyor ve sahası geliştiriyoruz. Bilet İptal Güvencesi, Blockchain madun iri ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart ürünlerimizden elden birkaçı. Örneğin, Enuygun hareketli uygulamasında yaptığımız güncelleme ile otel hizmetimizi de uygulamamız ekledik. ‘Tüm gezi gereksinimleri düşüncesince yegâne uygulama’ mottosu ile çıktığımız bu yolda kullanıcılarımız bundan sonra Enuygun hareketli uygulamasında istedikleri değme an, değme yerden tayyare ve otobüs biletinin indinde aramış bulunduğu oteli de ayrımsız anda bulup rezervasyonlarını yaptırabiliyor."

Erol, öbür servislere ek kendisine "Öne Çıkan Sefer" hizmetini de yaşama geçirdiklerini belirterek, "'Öne Çıkan Sefer' servisi, İstanbul-İzmir, Ankara-Adana kıl payı en aşırı gezi edilen rotalarda kullananların satın kabul etme ihtimalinin en faziletkâr bulunduğu seferleri ön plana çıkararak kullanıcılara aradıkları otobüs biletlerine kolaylıkla erişme olanağı sunuyor." bilgisini verdi.​​​​​​​

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler