USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Instagram güre kullanmakta olanları arkalamak düşüncesince toy özellikler açıkladı

Instagram ışık paylaşım uygulaması, yeni yetmelik çağındaki canlı kullanıcılarına kaynak etmiş olduğu zımni dair henüz seçici olacağını ve uygulamayı derinlemesine müddet kullanan gençleri açıklık vermeye heveslendirme edeceğini duyurdu.

Instagram güre kullanmakta olanları arkalamak düşüncesince toy özellikler açıkladı
07-12-2021 21:52
New York

ABD Kongresinde 8 Aralık'ta anlatım verecek bulunan Instagram'ın başkanı Adam Mosseri, firmanın sitesinden yayımladığı açıklamada, yeni yetmelik çağı çağı çağındaki gençleri arkalamak düşüncesince uygulamalarında tadilat yaptıklarını belirtti.

Mosseri, Instagram'ın canlı kullanıcılara tavsiye edilen ve yayınlanan içeriklerin ve hesapların şimdi disiplin denetleneceğini vurguladı.

Açılamasında platforma çoluk evlat düşüncesince getirdikleri "mola ver" ayrıcalığı yardımıyla programı belli başlı müddet kullanan gençlerin açıklık vermeye isteklendirme edileceğine dikkati çekici Mosseri, ABD, İngiltere, Avustralya ve Kanada'da ahit devreye giren bu özelliğin öbür devletlerde doğacak yılbaşında başlayacağını bildirdi.

Mosseri, Instagram'da kullananların kendisini izlem etmeyen yeni yetmelik çağı çağı çağındaki kullanıcıları etiketlemesinin bundan böyle önlendiğini de bildirdi.

Ocak ayından itibaren canlı kullananların içeriklerini ve başlangıçta aldıkları zevk ve yorumları topluca iptal ayrıcalığı getirileceğini de duyuran Mosseri, doğacak martta ise ailelerin evlatlarının pratikte geçirdikleri süreyi arama edebilmelerini sağlayacak toy birlikte otomobilin kullanıma sunulacağı bilgisini verdi.

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, ilkgüz ortasında yayımladığı haberde, Facebook ürünleri ile bebek ve gençlerin bilinç sağlığı arasındaki ilişkiyi araştıran bazısı belgeleri halkoyu ile paylaşmış, rapordaki bulgular tartışmalara illet olmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler