USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milyarlık AVM'de soğuğa suntalı çözüm

2011 senesinde bugünün mesabesinde milyarlarca liralık envestisman yapılarak anıtsal birlikte merasim ile Kayseri'de işlev vermeye başlamış olan Forum Kayseri, kapısına konulmuş olan 'sunta' ile soğuktan korunmaya çalışıyor.

Milyarlık AVM'de soğuğa suntalı çözüm
20-01-2022 13:34

Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı ve şimdinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin çalışmasıyla, Kayseri kent Stadı yıkılarak hesabına düz yazı edilen Forum Kayseri 10 yılı geçmiş süredir şehirde misyon veriyor.

Dönem çevrim WC yanına konulmuş bulunan mescidiyle ve çatısının akmasıyla gündeme mevrut Forum Kayseri Alışveriş Merkezi (AVM), açıldıktan endamsız müşterek müddet sonraları Hollanda firması bulunan Multi Development; 900 milyon euro borcuna yanıt Amerikalı Blackstone şirketine satılmıştı. 2020 ve 2021 yıllarında pandemi dolayısıyla ağır eyyam nâkil kâffesi evren genelindeki AVM'ler, kalan maliyetler karşısında kendilerine endamsız vadeli çözüm yöntemleri bulmaya çalışıyor. 3 ayrı antre kapısı mevcut Forum Kayseri AVM'de 67 bin metrekare kiralık düzlük bulunurken, anne antre kapısına konulmuş bulunan sunta ile antipatik iklim girişi engellenmeye çalışılıyor.

Bugün milyarlarca lira envestisman bulunan Forum Kayseri'nin ısınmaya müteveccih bulmuş olduğu bu çıkar yol ise ziyaretçiler çeşidinden şaşkınlıkla izleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler