USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB'den Anıtkabir'in yorulmaz koruyucuları "saygı nöbetçileri" paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Anıtkabir'de fariza işleyen hürmet nöbetçilerinin görüntülerini paylaştı.

MSB'den Anıtkabir'in yorulmaz koruyucuları
10-11-2022 12:08
Ankara

MSB'den Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılı nedeniyle meydana getirilen videolu paylaşımda, Anıtkabir'de fariza fail hürmet nöbetçilerinin hazırlıkları ve fariza değişiklikleri arazi aldı.

#Anıtkabir’i görüşme edenlerin hayranlıkla izlediği bu aslanlar, Başkomutanımız #Atatürk’e asilzade milletimizin saygısının ve hürmetinin birer sembolüdür.

Onlar dakika de siz değerli ziyaretçilerimizin arasından yürüyecek ve Atatürkümüze bulunan saygımızı yayınlayan nöbetlerini tutuyor olacaklar #10Kasım pic.twitter.com/ztnsDUy7nB

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) November 10, 2022

Paylaşımda, "Anıtkabir’i görüşme edenlerin hayranlıkla izlediği bu aslanlar, Başkomutanımız Atatürk’e asilzade milletimizin saygısının ve hürmetinin birer sembolüdür. Onlar dakika de siz değerli ziyaretçilerimizin arasından yürüyecek ve Atatürk'ümüze bulunan saygımızı yayınlayan nöbetlerini tutuyor olacaklar." ifadelerine arazi verildi.

Anıtkabir'de dü saatlik nöbetleri boyunca akım etmeyen, nöbet değişiklikleri de candan izlenen hürmet nöbetçilerinin videosu toplumsal medyada çelimsiz müddette iri zevk topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler