USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, Astroloji sahasının en baş döndürücü iptila edilen uygulamalarından birisi bulunan mevlit haritası analizi üzerine bilgiler paylaştı.

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'
13-12-2021 11:53

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, “Doğum haritası nedir” sorusunu yanıtlayarak, “Doğum haritamız, dünyaya gözlerimizi açtığımız tam gökyüzünün ehil bulunduğu enstantane fotoğraf görüntüdür. İlk nefesi aldığımız o andan itibaren, gökyüzündeki riyazi kodlar gezegenler yoluyla bizi etkilemeye başlar. Bu anlar, aşamanın enerjileriyle ahenk sağladığımız zamandır. Doğduğumuz anda gökyüzünde mevcud simgeler, bizim natal haritamızı gösterir. Haritamız, hayat derslerimizi düşüncesince ipuçları verirken, nefis özelliklerimizi ortaya çıkarabilir, kâffesi bunların birlikte ruhumuzun amacına revan yolu bulmamıza da araştırma görevlisi olur” dedi.

“Tıpkı inç izi kabilinden her insanın haritası farklıdır”
Bir bireyin mevlit haritasının çıkarılabilmesi düşüncesince dünyaya geldiği gün, ay ve senenin haricinde doğduğu vakit ve kentin de bilinmesi icap ettiğini tamlayan Nilay Arslan, “Tıpkı inç izi kabilinden her insanın haritası farklıdır. Gökyüzünün o andaki fotoğrafı, evrende çabucak bizlere ilgili ortak hikâyeyi anlatır. O sebepten mevlit haritamız çabucak bizlere özeldir” dedi.

Arslan, dünya cisimlerinin o anki açılarının kâffesi yaşantımız üstünde çarpıcı bulunduğunu söyledi
“Matematiksel ve dünya bilimsel hesaplamalarla çıkarılan mevlit haritalarında Güneş, Ay ve seyyare konumlarının birlikte bunların birbirleriyle bulunan ilişkileri, ayrıksı ortak deyişle aralarındaki açılar da belirleme edilir. Doğum çabucak Ay'ın Güneş'le bulunan ilişkisi, doğmadan geçmiş yaşanmış bulunan acemi ay ve dolunaylar ile Güneş tutulmaları da astrolojik mevlit haritalarının yorumlanmasında ehemmiyetli ortak yere sahiptir” halinde konuştu.

“Burcunuz ayrımsız olsa bile özellikleriniz ayrımsız olmaz”
Nilay Arslan, ayrımsız çağ doğan şahısların ayrımlı özelliklere ehil olmasının nedenini ise şöyleki açıkladı: “Doğum gününüz size Güneş burcunuzu, doğduğunuz vakit ise yükselen burcunuzu söyler. Ay, Mars, Merkür ve Venüs doğduğunuz çağ ve saatte ne burçtaysa, değme birisi size ayrı özellikler verir. Bu sebeple burcunuz ayrımsız olsa bile başkalarıyla ayrımlı özelliklere sahipsinizdir. Zaten kâffesi bu sebeplerle mevlit haritanızın çözümleme edilebilmesi düşüncesince doğduğunuz saatin, ayrıca dakikanın bilinmesi gerekir. Gün ortamında vakit dolayısıyla yükselen burcunuzun değişmesi kabilinden Ay, Merkür kabilinden çabuk mütebeddil gökcisimleri dolayısıyla de cibilliyet özellikleriniz etkilenebilir. Sizinle ayrımsız çağ doğan biriyle aranızdaki farklılıkların nedeni budur.”

“Geleceğe değgin ipuçları verir”
Nilay Arslan, bireyin hem bilincinde bulunmadığı niteliklerini icat etmek tıpkı zamanda ilerleyici zamanlarda karşılaşacağı hadisat kendisince önceleri düşün sahibi peyda etmek düşüncesince mevlit haritası analizi yaptırabileceğini söyleyerek, “Harita analizinde Güneş, Ay, Merkür, Mars ve Venüs, sizi tanımlayan ehemmiyetli nitelikleri gösterir. Gezegenler ve burçların konumu, geleceğe değgin öngörülerde bulunmaya da dayanak noktası verir. Fiziksel sağlığınız, sevda üstüne şanslı-şanssız alanlarınız, yaşamda karşılaşacağınız zorluklar, geçireceğiniz kazalar, sarsıntı meydana getiren vakaları kestirim etmekte kullanılır. Doğum haritası; yaşama ne başladığınızı, anne-babanızdan dayanak noktası alıp alamadığınızı yahut atalarınızdan sabık travmaları da söyler” ifadelerini kullandı.

“Mutsuzluğun yanıtı dünyaevi analizinde”
Nilay Arslan'a göre, mevlit haritasına kendisince bireyin ilişkilerinde ve evliliğinde hastalık mutluluğu bulamadığını anlamanın beklenen bulunduğunu anlatım ederek, “Kendine ‘Evliliğim, ilişkim hastalık bitti' diyerek soran birinin, yanıtı mevlit haritasında yaptıracağı dünyaevi analiziyle bulması mümkündür. Bunun haricinde Hint astrolojisine hususi ‘Evlilik Haritası' ünlü ortak harita şimdi var. Evlilik haritası, evleneceğimiz isim yahut şahısların hayatları kendisince bilim edinmemizi sağlar. Evlenme ve metrukiyet mevzularına değgin ipuçları verir” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler