USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrenci yurdundan çıkan atık mobilyalar bakın neye dönüştü

Kocaeli'de mektepli yurtları kabilinden sunulan atık mobilyaları pisik evine muhavvil firma, elde etmiş olduğu gelirle de çıkmaz hayvanları düşüncesince çaça alıyor.

Öğrenci yurdundan çıkan atık mobilyalar bakın neye dönüştü
29-11-2021 13:59

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde mevcut ortak mobilya istihsal firması, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Her Kapıya Bir Kedi Evi" projesi başlattı.

Öğrenci yurtlarından metruk mobilya ve dolapları satın meydan firma, atıkları pisik evine dönüştürüyor. Kedi evlerinin ortak tarafını yurtlara veren, ortak tarafını ise ceninisakıt maliyetlere müşterilerine satan firma, elde etmiş bulunduğu dirimlik ile çıkmaz hayvanlarına abla alıyor. 2 sene içinde 10 bini ortak hayli pisik evi satışı oluşturan firma, üretime bitmeme edeceğini söyledi.

"Kar maksadı gütmüyoruz"

Pandemi zamanında pisik evi yapımına başladıklarını kail şirket sahibi hür Kantarcı, "Kendimize reklam bütçesi ayırdık. Bu bütçeyle çıkmaz hayvanlarına arkalamak düşüncesince çalışmalarımıza başladık, velut ortak düzentileme oldu. Gayet dobra tepkiler aldı. İnsanlar kapısının önündeki hayvanlara arkalamak düşüncesince pisik evi yaptıracak ortak yatak bulamadılar. Hem kişi ürünlerimizi lanse etmek aynı zamanda çıkmaz hayvanlarına iane kılmak neredeyse hakeza ortak projeye başladık. Belediyelerin şita aylarında sokaktaki hayvanlara ehliyetsiz kaldığını gördük, bizde kişi çapımızda gelişmemiş başladık. Kedi evlerine hedeflediğimizden henüz aşırı ortak kütle arzu etti. Bundan banko kar maksadı gütmüyoruz zira bu projeye ortak selamet ve reklam bütçesi namına başlandı" dedi.

"Sanal pazarlarda 50-70 TL ortada ürünlerimizi satıyoruz"

Yavrulama dönemlerinde öğrenci uyarınca XL ve küçük modelleri de yaptıklarını kail Kantarcı, "Bizim misyonumuz hem çıkmaz hayvanlarına arkalamak aynı zamanda şu pandemi zamanında mobilyalarımızın tanıtımını yapmak. Kullanılan dolapların çöpe gitmesini engel edinmek neredeyse dolapları alarak kişi istihsal tezgahımızda demonte bir vaziyete getiriyoruz. Daha sonraları da mevhum pazarlarda, perakende, petshop ve baytar denli bölgelere doğrudan konfirmasyon yapıyoruz. Kedi evine aşırı arzu bulunduğu düşüncesince kılıç bunu butik verim namına da hazırlamaya başladık. Çeşit namına da verim hazırlamaya başladık. Bunları mevhum pazarlarda 50-70 TL ortada satıyoruz. Tabi bunların alt kurul oranları var. Kedi evlerinin henüz ortak tomar insana kavuşması düşüncesince kişi bünyemizde vermeye çalışıyoruz. Çünkü kişilerin alıntı gücü az, bizde en ceninisakıt fiyattan vermeye çalışıyoruz" sanarak konuştu.

"Her lüp önüne pisik evi yapana derece projemizi bitmeme ettirmeyi düşünüyoruz"

Milyonlarca insana erişmek istediklerini kail Kantarcı, "Yaptığımız ürünlerden kişi maliyetimizi çıkardıktan sonraları artan paraları çıkmaz hayvanlarına abla namına arka veriyoruz. Kazandığımız para, gine çıkmaz hayvanlarına gidiyor. Türkiye'deki dört başı mamur illere abla dağıtımımızı yapıyoruz. ‘Her Kapıya Bir Kedi Evi' sloganıyla kılıç yola çıktık. Her yapının rastgele lüp önüne pisik evi yapana derece projemizi bitmeme ettirmeyi düşünüyoruz. Şu anne derece 10 bini ortak hayli pisik evi satışımız oldu. Belediyelerle bu arada de çalışıyoruz. Diğer illerden de arzu mevcut ancak şuanda hakkıyla yetiştiremiyoruz. Amacımız; kapasiteyi az buçuk henüz arttırarak rastgele şehremaneti ile idman ve aylak hayvanın kalmasını engellemek. Talebe uyarınca ehliyetli kurda stoklarımız var. hususi sektörde de derin ortak biçimde arzu ediyor" halinde konuştu.

"Herkesin elini taşın dibine koyması lazım"

Çoğu yerden arzu geldiğini kail Kantarcı, "E-Batlandır şirketi namına kişi bünyemizde yaptığımız pisik evlerinde efsanevi kuruluşlarından talepler geldi. Bunlara 2 bin 500 nüsha parasız ortak biçimde bağış ettik. Sponsorlar desteğinde henüz da ortak tomar vermeyi hedefliyoruz. Öğrenci yurtlarımızda düzeltilmiş edilen dolaplardan bizlere arzu geldi. Dolapları çöpe atmaktansa bunları düzeltilmiş yazar pisik evi yaptık ve yurtlara verdik. Bize verdikleri düzen karşılığında kendilerine 100-150 parça pisik evi konfirmasyon ettik. Mobilyalarınızı çöpe atmayın kılıç değerlendiririz. Bir elin nesi mevcut dü elin sesi var. Herkesin elini taşın dibine koyması geçişsiz ki çıkmaz hayvanları evsiz kalmasın" ifadelerini kullandı.

Fehime Kartal-Mehmet Ekrem Ceylan-Mustafa Uslu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler