USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Rusya'ya müşterek çarpış de düzen dünyasından! Artık arazi almayacak...

Ukrayna’ya müteveccih saldırıları bitmeme fail Rusya’ya müşterek müeyyide da hile dünyasından geldi. Oyun yapımcısı Electronic Arts (EA), dünyaca adlı sanlı FIFA 22 oyunundan Rus takımları çıkardı.

Rusya'ya müşterek çarpış de düzen dünyasından! Artık arazi almayacak...
03-03-2022 16:36
Ukrayna’ya müteveccih saldırıları bitmeme fail Rusya’ya müşterek müeyyide da dubara dünyasından geldi. Oyun yapımcısı Electronic Arts (EA), dünyaca adlı sanlı FIFA 22 oyunundan Rus takımları çıkardı.Abone ol

Ukrayna’ya müteveccih saldırıları 7’nci gününe giren Rusya’ya herhangi müşterek sabık güneş dünkü yaptırımlar uygulanıyor. Rusya’ya müşterek müeyyide hâlâ dünyaca adlı sanlı dubara yapımcısı Electronic Arts’tan (EA) geldi. EA, FIFA 22 oyunundan Rus ulusal takımını ve gayrı hepsi Rus takımlarını çıkaracağını duyurarak, bahis konusu kararın “Ukrayna halkıyla el birliği süresince olmak" düşüncesince yapıldığını aktarıldı.

Sosyal iletişim araçları hesabı üstünden izah karşıcı EA Sports, “Ukrayna halkıyla el birliği süresince ve ayak topu dünyasındaki sağlam aşırı nağme gibi, sulh ve Ukrayna'nın işgaline sonuç verilmesi çağrısında bulunuyor. FIFA ve UEFA'daki ortaklarımızın kararları doğrultusunda EA Sports, Rusya ulusal takımının ve hepsi Rus kulüplerinin FIFA Mobile, FIFA çevrimiçi ve FIFA 22 müdahale EA Sports FIFA mamüllerinden çıkarılması düşüncesince proses başlattı. Oyunlarımızın gayrı alanlarındaki ilgilendiren değişimleri de deli dolu kendisine değerlendiriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Rus ve Belarus hesaplarını bloke etmeye, turnuvaları silme etmeye ve aktörleri yasaklamalarını istedi
Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) hâlâ önceki icra ettikleri açıklamada, Rusya'nın ulusal takımının ve Rus ayak topu kulüplerinin hepsi müsabakalardan men edileceğini açıklamıştı. Video oyunları piyasasından hâlâ fazlasını yapmasını talip Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, hepsi dubara geliştiricilere ve e-spor platformlarına çağırma cihazı yaparak, Rus ve Belarus hesaplarını bloke etmeye, turnuvaları silme etmeye ve aktörleri yasaklamalarını istedi. Öte taraftan EA hâlâ öncede Rus ve Belarus takımlarını NHL 22 oyunlarından çıkarmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler