USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık Bakanlığı bu sene 85 bin asistan personel ekibi açacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığın bu sene 85 bin araştırma görevlisi personel ekibi açacağını belirterek "Görülmemiş başarılar düşüncesince yepyeni büyüklükte birlikte ekip açılıyor. Gözümüz aydın." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanlığı bu sene 85 bin asistan personel ekibi açacak
23-08-2022 03:02
Ankara

Bakan Koca, toplumsal iletişim araçları hesabından icra ettiği paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın arkası sıra icra ettiği millete sesleniş konuşmasında, afiyet mensupları düşüncesince yapılacak acemi düzenlemelere bağlı açıklamalarına toprak verdi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nda afiyet çalışanlarına verdiği 5 müjde, dakika itibarıyla, gine sava mesabesinde acemi gelişmelerle tamamlandı. Camiamız hesabına kendilerine şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullanan Koca, başkaca afiyet mensuplarının kişi hakları ve tekaütlük şartlarının iyileştirilmesine müteveccih katkılarından çevre Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e teşekkürlerini iletti.

Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afiyet kuruluşlarındaki bilirkişi hekimlerin hastalara şimdi çok sayaç ayırabilmeleri ve şimdi nitelikli misyon sunabilmeleri üzere 85 bin asistan personel ekibi açılacağına müteveccih açıklamalarına bağlı de şunları kaydetti:

"Bakanlığımız, bu sene 85 bin takım açıyor. Yeni düzentileme arkadaşlarımızın sayısı, bazısı devletlerin nüfusundan fazla. Sağlıkta 'Beyaz Reform'a dayanak noktası kuvvet, 85 bin acemi düzentileme arkadaşı! Görülmemiş başarılar düşüncesince yepyeni büyüklükte ortak takım açılıyor. Gözümüz aydın."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler