Gündem

16 yıldır her gün 9 saati 2 metrekarelik asansörde geçiyor

Her gün 9 saati asansörde seyahat yaparak sabık yurttaş 2 metre karelik asansörde 16 yıldır çalışıyor.

16 yıldır her gün 9 saati 2 metrekarelik asansörde geçiyor
02-01-2022 10:37

Bursa'da mevcut Medical Park Hastanesinde etkin Erbay Demir, asansör görevlisi namına her gün asansörle hastaları taşıyor. Asansörün süresince canlı Demir, asansörden ortak an olsun ayrılmıyor. Gelen hastaları doğrudan asansörle ameliyathanelere çıkarıyor. Servislere gidecek hastaları gideceği servis katına taşıyor. Hastanede asansöre gereksinimi olanlar kendisini arıyor, o da asansörü doğrudan mergup kata çıkartıyor.

Bu biçimde günde yüzlerce kere asansörle katlar ortada kilometrelerce seyahat yapıyor. Hasta taşımış olduğu düşüncesince asansörden ayrılmayan Erbay Demir, çayını güçlü asansörde içiyor.

Her gün 9 saati 2 metrekarelik asansörde geçiyor. Bu vakte denli asansörle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve aşırı sayıda şöhretli kişiyi taşımış olduğu oldu. Demir, asansör hücreyi andırsa da, işini bayıla bayıla yaptığını belirtti.

Emekli olana denli bu işi yapacağını anlatım fail Erbay Demir, "Bursa'da Medical Park Hastanesinde asansör görevlisi namına çalışıyorum. Burada 16 yıldır her gün 9 saat çalışıyorum. Bu asansörle hastaları katlara çıkarıyorum. Burada her gün 2 metrekarelik bölgede 9 saatim geçiyor. Bu işe başladığımda saçlarım simsiyahtı; bu işi hazırlamaya başladıktan sonradan ak pak oldu. Bu asansörle cumhurbaşkanını, başbakanı ve türlü sanatçıları çıkarttım. Burada başımıza enteresan hadisat da geliyor. Bir hastanın benzeri tevellüt yapmıştı. Onları alçak indirdim. Vatandaş arka geldi, abi eşimi karıştırmışım, bilmeyerek bambaşka ortak hanımı çıkartmışım dedi. Başımdan enteresan hadisat da geçiyor. Burada 2 metrekarelik bölgede çalışmaktan sıkılıyorum, fakat kazanç parası düşüncesince mecburen katlanıyoruz" dedi.

Burak Türker
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER