Gündem

20 yıllık araba 165 bin liradan satışa çıktı

Gaziantep'te 2001 manken Tofaş bellik araba düşüncesince müşterek oto galericinin istediği fiyat, adlı sanlı araba markalarının 2010 yılı ve sonra sektöre sürülen araçlarının fiyatını geçti. 20 yıllık vasıtaya 165 bin lira talip Murat Deniz, aracın 'hastasını' aradıkl

20 yıllık araba 165 bin liradan satışa çıktı
08-12-2021 10:17

Gaziantep'te müşterek oto galericinin satılığa çıkardığı Tofaş bellik 2001 manken arabanın fiyatı adlı sanlı makine markalarıyla yarışıyor. 20 yıllık makine düşüncesince 165 bin lira istendiğini duyanlar şişman sangılık yaşarken galerici Murat Deniz, otomobilin sıfırdan ayrımsız bulunduğunu tabir etti. Otomobilin evvel sahibinin vasıtaya gözü üzere bakmasından çevre araçta çizgi bile bulunmazken, otomobile üretimevi çıkışında yaralanan etiketler bile otomobilin üstünde duruyor.
Otomobilin satılığa çıkarılmasından sonraları onlarca ferdin aradığını kail Murat Deniz, otomobile en akıbet 130 bin lira paha verildiğini paylaştı. Araç düşüncesince maksut fiyatın aşırı olmadığını tamlayan Deniz, “Biz de bu arabanın hastasını arıyoruz. Normal birisi bu otomobile 165 bin lira vermez” dedi.

“Araçta bekçi çizik, günah yok”

Çoktandır hakeza fazla aradığını aktaran Deniz, otomobilin internette satılık ilanını gördüğünü söyledi. Aracı Osmaniye'de buğulu müşterek amcanın sattığını tamlayan Deniz, “Arayıp konuştuk. Gidip arabayı gördük. Araçta bekçi çizik, günah tek nesne yok. Tam istediğim üzere bulunca satın alıp getirdik. Arabanın evvel sahibi arabayı baştan sona gizli garajda saklamış. Zaten kilometresi de belli. Hiçbir iz yok. Boyası caba arı sili duruyor. Amca otomobile gözü üzere bakmış. Hep gizli garajdaymış. Ben müşterek yıldan beridir hakeza müşterek arabayı arıyordum. Arabanın ilanına internette kader yapıtı balya geldik. Direkt gidip satın aldık” ifadelerini kullandı.

“Bu arabanın hastası çok”

Aracı evvel görmeye gittiklerinde kendilerinin de şaşırdıklarını laflarına ekleyen Deniz, “Böyle müşterek arabanın boyasız, falsosuz olması aşırı zor. 2001 manken 20 yıllık müşterek araba. Fiyat namına 165 bin lira istiyoruz. İnsanlar istediğimiz fiyatı duyar duymaz şaşırıyor lakin bu arabanın kıymeti budur. Arabayı birçok yıl saklamışlar. Baktığınızda arabanın sıfırdan müşterek farkı yok. Araçta çizgi yok. Bu araba bundan hakeza acayip değerindedir. Bu arabanın hastası da çok. İlana koyduktan sonraları arayan soran aşırı oldu. 130 bin lira paha görmüş oldu fakat vermedik. Biz de bu arabanın hastasını arıyoruz. Normal birisi bu otomobile 165 bin lira vermez. Eşi benzer yok. Aracın üretimevi çıkışında dair yaralanan etiketler caba hala duruyor. Biz de bu arabayı muhip birine feda etmek istiyoruz. Alan isim de gözü üzere bakmalı” sanarak konuştu.

Muhammet Abdulkadir Esen
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER