Gündem

Bakan Koca hatasını düzeltti: Her dü insandan birisi koşa düze aşılı

Sağlık Bakanı Koca, sabahleyin saatlerinde icra ettiği açıklamada, '18 gözyaşı ve üstü nüfusumuzda minimum dü düze aşılama olanların payı yüzdelik 50'yi geçti' paylaşımını yapmıştı. Koca, 12 zaman sonraları hatasını düzelterek, 'İki düze aşılama olanların 84 M

Bakan Koca hatasını düzeltti: Her dü insandan birisi koşa düze aşılı
21-09-2021 23:05

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üstünden meydana getirdiği paylaşımda aşılamada sevindiren haberi verdi. Koronavirüse gönül rahatlığı aşılamada aşırı ehemmiyetli müşterek defa büküm fail Türkiye'de nüfusun yüzdelik 50'si bundan böyle koşa düze aşılı.

HATALI PAYLAŞIMINI DÜZELTİP MÜJDEYİ VERDİ

Bakan Koca, Twitter hesabından meydana getirdiği açıklamada, "İki düze telkih olanların 84 Milyon içerisindeki payı yüzdelik 50'nin, 18 gözyaşı ve giysi nüfustaki payı ise yüzdelik 68'in adına çıktı. Bugün paylaşılan müşterek mesajda hep nüfustaki telkih payı bilmeyerek 18 gözyaşı ve üstü düşüncesince belirtildi. Doğru çav aşırı şimdi iyi: Her ikimizden birimiz koşa düze aşılıyız!" dedi.

Bakan Koca hatasını düzeltti: Her dü insandan bir tanesi koşa düze aşılı

HATALI PAYLAŞIMINI SİLDİ

Bakan Koca, şimdi önce, "18 gözyaşı ve üstü nüfusumuzda minimum dü düze telkih olanların payı yüzdelik 50'yi geçti. İki düze ve dört dörtlük düze telkih payı arttıkça salgına gönül rahatlığı başarımız artacak" paylaşımını yapmıştı.

Bakan Koca hatasını düzeltti: Her dü insandan bir tanesi koşa düze aşılı Bakan Koca hatasını düzeltti: Her dü insandan bir tanesi koşa düze aşılı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER