Gündem

BİM market açılış-kapanış saati 10 Mart'ta saat kaçta kapanacak?

Türkiye'nin en baş döndürücü yeğleme edilen zincir marketlerinden bir tanesi bulunan BİM market ne devir açılıyor, ne devir kapanıyor sorusu devir zamane vatandaşların gündeminde. BİM marketler hafta arası herhangi bir çağ saat 21.00'de açılıyor 21.00'de kapanıyor.

BİM market açılış-kapanış saati 10 Mart'ta saat kaçta kapanacak?
10-03-2022 14:44
Türkiye'nin en baş döndürücü yeğleme edilen zincir marketlerinden biri bulunan BİM market ne devir açılıyor, ne devir kapanıyor sorusu devir kurnaz vatandaşların gündeminde. BİM marketler hafta arası gelişigüzel çağ saat 21.00'de açılıyor 21.00'de kapanıyor.Abone ol

BİM market bugün kaçta kapanıyor, saat kaçta açılıyor araştırması başladı. En baş döndürücü yeğleme edilen zincir marketlerden bir tanesi bulunan BİM  market hafta arası saat 09.00'da açılıyor. Birçok ürünün bulunduğu BİM marketler saat 21.00'e denli vatandaşlara fariza veriyor. 

BİM saat kaçta açılıyor: BİM hafta arası 09:00 - 21:00 arası çalışıyor. BİM hafta sonu 09:00 - 21:00 arası çalışıyor. İçişleri Bakanlığı'nın açıklamış bulunduğu genelgede, hafta arası ve hafta sonu marketlerin düzentileme saatleri düzenlendi. Buna göre, marketler hafta arası ve hafta sonu bariz olacak.

Hafta içi marketler kaçta açılıyor: Marketler hafta arası ve hafta sonu bariz olacak.

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe-Cuma - Cumartesi ve Pazar günleri marketler 09.00 ila 21.00 ortada fariza verecek.

Temmuz kocaoğlan öncesinde marketler en sonuç 09.00-21.00 saatleri ortada fariza vermekteydi. İçişleri Bakanlığı'nın market seçimi işletmelerle ait sonucu ise şu şekilde;

"Sokağa çıkacak engellemelerinin sona ereceği 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tamamı iş yerleri; ruhsatlarındaki çalışkanlık mevzusuna mucibince ait hile kabilinden muayyen bulunan açılış-kapanış saatleri çerçevesinde çalışkanlık gösterebilecektir." Bu bilgilere mucibince marketlerin pandemi önceleri düzentileme saatlerine art dönmesi bekleniyor." açıklamalarına toprak verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER