Gündem

Bolu Dağı Geçidi Tünel İşletme Bölgesi'nde otoyolun İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Ankara Otoyolu Bolu Dağı Geçidi Tünel İşletme Bölgesi'nde İstanbul yönünün eğreti adına ulaşıma kapatıldığını bildirdi.

Bolu Dağı Geçidi Tünel İşletme Bölgesi'nde otoyolun İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı
26-01-2022 14:55
Ankara

KGM'den meydana getirilen açıklamada, zaman 13.45 bakımından ehemmiyetli kara yolu güzergahlarında şimdiki yol niteliğine bağlı bilgelik verildi.

Buna göre, İstanbul-Ankara Otoyolu Bolu Dağı Geçidi Tünel İşletme Bölgesi'nde İstanbul yönü eğreti kendisine ulaşıma kapatıldı.

Bölgede sol şeritte biriken rahim temizlenerek yolun genişletilmesi ve ulaşımın henüz emin akışı sağlanacak. Bu süreçte gidiş geliş akışı Abant Kavşağı'ndan D-100 zımnında aktarılarak sürdürülüyor.

İstanbul'a Anadolu ve Trakya sebebi ile taşıt kısıtlamaları kaldırıldı. Kuzey Marmara ve Tem otoyolları kâffesi vesait düşüncesince eş taraflı kendisine ulaşıma açıldı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Osmaniye-Antep arası eş taraflı ulaşıma açılırken, Seydişehir-Akseki önünde da erişim sağlandı.

Kağızman-Ağrı, Taşkent-Sarıveliler, Sivas-Kangal, Divriği-Arapgir, Kangal-Alacahan-Hekimhan ve Erzincan-Erzurum yolu ulaşıma, Sivas- Kangal- Gürün yolu da TIR trafiğine kapatıldı.




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER