Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, afiyet durumuyla ilgilendiren gençleri bilgilendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda bilindik bu hadise zımnında alışmadığımız ortak sürecin içindeyiz. Bu da ortak istirahat. Ben bu istirahatlere filan alışmış değilim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, afiyet durumuyla ilgilendiren gençleri bilgilendirdi
06-02-2022 22:28
Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'taki gençlere telefonla bağlanarak, afiyet durumuyla ilgilendiren bilim verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş İl Başkanlığı kabilinden Dulkadiroğlu ilçesi Heyecan Parkı'nda gençlerle buluştu.

Ünal, gençlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afiyet vaziyetini sorması ve ahbaplık etmek istemesi karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı.

Erdoğan'ın telefonu açmasıyla bu arada salondaki gençler, baştan sona birlikte ağızdan "Geçmiş olsun" dileklerini ileterek şarkılar söylediler.

Erdoğan, icra ettiği konuşmada, gençleri en kalbi duygularıyla selamlayarak Kovid-19 sürecine bağlı bilim verdi.

Erdoğan, şu şekilde konuştu:

"Sevgili canlı kardeşlerim, şu anda bilinen bu olay zımnında alışmadığımız birlikte sürecin içindeyiz. Bu da birlikte istirahat. Ben bu istirahatlere falanca menus değilim. Şimdi hakeza birlikte gidiş oldu, şu demek oluyor ki bizi eve hapsettiler. Fakat bu delik hayatından da kurtulacağız inşallah. Şu anda doktorlarımız, aşkın derinliğine sürmez diyorlar zira bu Omicron derinliğine sürmüyor diyorlar. Şu anda evde istirahatteyim, çalışıyoruz ve sizlerle en azından telefon aracılığıyla da olsa musahabe fırsatını buldum."

"Kahramanmaraş bizim canımız, ciğerimiz." diyen Erdoğan, şu şekilde bitmeme etti:

"Kahramanmaraş, Türkiye genelinde iri birlikte oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden ara vermek yok, yola bitmeme diyoruz. Türkiye genelinde tamamı gençliğe, tamamı gençlere kalıp olacak emek harcamaları Kahramanmaraş gençliğinin, icap organizasyon gözetiminde icap üniversitelerde icap mutedil öğretimde ortaya atmak aracılığıyla kalıp teşekkül etmesini ilkin sizlerden dileyiş ediyorum. Şu anda ortaöğretim sonuç sınıflar bile oy kullanacaklar. Bunun çalışmalarını şimdiden çekmek aracılığıyla inşallah 2023'e bu hazırlığı yaparsak Kahramanmaraş o muhtemel patlamayı da gerçekleştirir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Gerek kızlarımıza icap erkeklerimize başarılar diliyorum. Rabbim yalpak ve yardımcınız olsun. Ana kadememize de selamlarımı gönderiyorum."

Mahir Ünal ise Erdoğan'a afsun ettiklerini belirterek "Biz sizlere afsun ediyoruz, halis muhlis ümmet size afsun ediyor. Biz biliyoruz ki en çelimsiz müddette inşallah sağlığınıza kavuşacaksınız. Çalışmalarınıza bitmeme ettiğinizi ve evden sürdürdüğünüzü biliyoruz, dualarımız sizlerle. Ellerinizden öpüyoruz, sağlıcakla kalın." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER