Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşuyor Zelenskiy de katılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda açma konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dakika NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de müşterek araya gelecek. Forum cemaziyelevvel Ukrayna ve Rusya taraflarının fevk dozaj buluşmasına ev sahipliği yapmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşuyor Zelenskiy de katılıyor
11-03-2022 18:19
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda açım konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dakika NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de müşterek araya gelecek. Forum geçmiş Ukrayna ve Rusya taraflarının yukarı düzem buluşmasına ev sahipliği yapmıştı. Zelenskiy de foruma videoteyp konuşma yöntemiyle katılıyor.Abone ol

Diplomasinin kalbi dakika Antalya'da atıyor. Ukrayna Rusya savaşıyla gözlerin çevrildiği Antalya Diplomasi Forumu'nun açım konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:
Foruma katılım edenlerin oturumlara yapacakları katkılar birlikte aralarındaki diyaloğu da ehemmiyetli görüyoruz. Gençlerimizin de foruma takdirini kıvançla karşılıyoruz.

Bugün yeryüzünde müşterek sokum nan müşterek sokum su bulamadığı düşüncesince gelişigüzel saniye müşterek bebek ölüyor. Akdeniz'de Sahra Çölü'nde karlı müşterek dağın tepesinde yitip revan hayatlar kişilerin çaresizliğini ortaya koyuyor.

Akdeniz'in gökçe suları 25 bine yaklaşan imge yolcusunun mezarı oldu. Son 10 senede sığınmacı sayısı dü katına vasıl 85 milyona ulaştı. Son 15 günde 2 milyon Ukraynalı sığınmacı erişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER