Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masada minimal ecir karışma 5 ehemmiyetli ruzname var

Kabine toplantısı dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de yapılacak. Erdoğan'ın Katar'daki temasları ile ilişik bilgiler de vereceği nazik toplantının anne ruzname maddeleri ise döviz kurundaki hareketlilik, fahiş fiyatlar ve stokçularla savaş ola

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masada minimal ecir karışma 5 ehemmiyetli ruzname var
08-12-2021 09:22

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında zaman Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Kritik Kabine'de ilkin ekonomi kazanmak kabil nice ehemmiyetli özellik konuşulacak.

KATAR GEZİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'daki temasları ile ilgilendiren kabin üyelerine değerlendirmelerde bulunacak.

BAKAN NEBATİ'NİN İLK KABİNE TOPLANTISI

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin önceki kabin toplantısı olacak. Toplantıda, döviz kurlarında yaşanmış olan çabukluk değerlendirilecek.

STOKÇULUK VE FAHİŞ FİYAT

Toplantıda ortak öbür ruzname maddesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kesif pıtrak üstünde durduğu istifçilik ve fahiş fiyat uygulamaları olacak. Stokçulara müteveccih cezaların arttırılmasına müteveccih adımlar ele alınacak.

ASGARİ ÜCRET GÜNDEMİ

Yeni minimal sevap ile ilgilendiren tarafların ortak araya geldiği toplantılar sürüyor. Görüşmelerde gelinen adım da Kabine'nin gündeminde olacak. Kamu personellerinin maaşlarında yapılacak ıslah de görüşmede ele alınacak.

SALGINDA SON DURUM

Toplantıda, kararlılıkla sürdürülen terörle mücadelenin yanında koronavirüs ile ilgilendiren akıbet gidişat da gözden geçirilecek. Türkiye'de elan görülmeyen "Omicron varyantı" ile ilgilendiren tedbirler masada olacak. Kabine toplantısında aut gelişmeler de değerlendirilecek.

ERDOĞAN TOPLANTININ ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısında tahsil edilen kararları millete sesleniş konuşmasında vatandaşlara açıklayacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masada minimal sevap müdahale 5 ehemmiyetli ruzname var
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER