Gündem

Ecem Uzun birçok yaşlarında kiminle evleniyor? Ecem Uzun boyu ve kilosu kaç

Birçok dizide gösteriş meydan ancak Jet Sosyete dizisi ile yıldızı projektör dinç aktör Ecem Uzun uzun zamandır baş başa bulunduğu Deniz Şeremetli ile nişanlandı. Çiftin düğünü ise edebiyat yapılacak. Bu devlet sağlayan gelişimin arkası sıra Ecem Uzun alçalma konusu oldu.

Ecem Uzun birçok yaşlarında kiminle evleniyor? Ecem Uzun boyu ve kilosu kaç
08-03-2022 13:46
Birçok dizide gösteriş düzlük ancak Jet Sosyete dizisi ile yıldızı projektör gailesiz aktör Ecem Uzun uzun süreden beri beraberce bulunduğu Deniz Şeremetli ile nişanlandı. Çiftin düğünü ise edebiyat yapılacak. Bu büyüklük sağlayan gelişimin arkası sıra Ecem Uzun düşkünlük konusu oldu. Peki kimdir Ecem Uzun, müteaddit yaşında, aslen nereli? Ecem Uzun nişanlısı Deniz Şeremetli kimdir, ne iş yapıyor?Abone ol

Jet Sosyete dizisi ile dikkatleri çekici gailesiz aktör Ecem Uzun'dan sevenlerini bahtiyar edecek çav geldi ve kalburüstü aktör nişan yüzüğünü taktı. 'Küçük Sırlar', 'Şeref Bey', 'Pulsar' ve 'Jet Sosyete' kadar nice dizide gösteriş düzlük ve ekranlarda büyüyen kalburüstü aktör Ecem Uzun müşterek müddet ilkin Deniz Şeremetli ile sevda yaşamaya başlamıştı.

Kısa müddette dünyaevi sonucu düzlük çift, eş ortada planlı basit müşterek törenle nişanlandı. Ecem Uzun ile gelecek benzeri Deniz Şeremetli pastayı beraberce kesti. Nişan fotoğraflarına kutlama mesajları yağarken çiftin bu yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Ecem Uzun kimdir:  17 Haziran 1992 senesinde İstanbul Sarıyer'de dünyaya mevrut Ecem Uzun'un oyunculuğa evvel adımı adlı sanlı müşterek besin firmasının reklamlarında gösteriş almasıyla olmuştur. Daha sonradan Aliye dizisinde gösteriş alarak, vizyonun aranan yüzlerinden olur. Sekiz yaşlarında Sarıyer Belediye Tiyatrosu ile temaşa eğitimine başlamış bu sırasında bire müşterek kuruluşun temaşa oyunlarında gösteriş almıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu bulunan Ecem Uzun, Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim kadar nice dizide gösteriş almıştır.

Aliye ve Pulsar kadar dizilerle ismini duyuran Ecem Uzun, Star TV ekranlarında gösterilen Küçük Sırlar dizisiyle maruf oyuncular arasına girmiştir. Dizide Sinem Kobal, Burak Özçivit, Birkan Sokullu ve Merve Boluğur kadar adlı sanlı isimlerle bu arada gösteriş almıştır. 

2016 yılında Reha Erdem’in yazdığı ve yönettiği Koca Dünya isminde filmde, Berke Karaer ile başrolü paylaşarak "Zuhal" karakterine avlu verir.

Yine 2016 yapımı eşim Ustaoğlu’nun yazdığı ve yönettiği acıklı türündeki Tereddüt filmimizde gösteriş almıştır. Filmdeki rolüyle ödüle müstahak tanıdık Uzun'un adı uluslararası film festivallerinde de duyulmuştur. 

Ödülleri:

2016- 53. Uluslararası Antalya Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Tereddüt)

2016- 23.Adana Altın Koza Film Festivali- Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu (Koca Dünya)

2014- Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri- Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı (Savaş)

2014- Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri, Umut Veren Oyuncu (Savaş)

Rol Aldığı Yapımlar:

2016- Koca Dünya

2016- Tereddüt

2016 - Aşk Yalanı Sever

2014- Savaş- Tiyatro Pürtelaş

2010 - Küçük Sırlar

2009 - Ah Kalbim

2008 - Pulsar

2007 - Gönül Salıncağı

2006 - Geniş Zamanlar

2004 - Aliye


.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER