Gündem

Güneş çıkınca soluğu denizde aldılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 gündüz süresince aralıklarla bitmeme fail boğanak yağmur sonrası tarih açtı. Vatandaşlar güneşin kendini göstermesiyle soluğu denizde aldı.

Güneş çıkınca soluğu denizde aldılar
05-12-2021 16:33

İlçede aralıklarla bitmeme fail boğanak bereket cemaziyelevvel kuvvetini arttırmış, şeb derelerin taşmasıyla birtakımı evleri su basmıştı. Sağanak bereket sonrası ahit modüler bulutlanmış birlikte havanın bilgili bulunduğu Bodrum'da iyi havayı vesile bilici vatandaşlar, sahillere ve şehrin canlı noktalarına atak etti. Kimileri seyir yaptı, kimileri balık tuttu, kimileri de denizin tadını çıkardı.

Kumbahçe sahilinde balık markajcı İrfan Şardağ, “Bodrum'un havası böyle. Bir güzel, birlikte kötü. Dün kusursuz birlikte rahmet vardı. Uzun zamandır da beklediğimiz birlikte şeydi” niteleyerek konuştu.
Paşatarlası sahilinde kükremek ve güneşin tadını çıkaran Neriman Akça, “Denizin en iyi zamanı. Bodrum'un en güzel

zamanı. Biz Bodrumseverler bu vakitleri aşırı severiz. Yazın bundan böyle aşırı kalabalık. Keyfini boşaltmak lazım, anın keyfini çıkarıyoruz. Bu her insana kader olacak birlikte baht değil. Deniz temiz, gündüz var, şimdi ne olsun?” niteleyerek konuştu.

Bodrum'da pazartesi gününden itibaren gene sıkıntı ve bereket bekleniyor.

Hamdi Yörür
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER