Gündem

Güneşi gören İstanbullular, Caddebostan Sahile akın etti

Kar yağışının tesirini kaybetmesiyle İstanbul'da gündüz yüzünü gösterdi. Vatandaşlar ise Kadıköy Caddebostan Sahile akın etti. Sahil şeridinde oluşan bulanıklık açıktan görüntülendi.

Güneşi gören İstanbullular, Caddebostan Sahile akın etti
30-01-2022 14:41

İstanbul'da geçtiğimiz hafta süresince çarpıcı bulunan kar yağışı tesirini kaybetti. Eksi seviyeleri gören sıcaklıklarda da artım yaşandı. Soğuk havalarda evden çıkamayan İstanbullular güneşin yüzünü gördü.

Kadıköy'de güneşli havayı vesile bilici yurttaşlar Caddebostan Sahili'ne indi. Vatandaşlardan kimisi yalı şeridinde ilerleyiş yaparken kimisi ise spor yaptı. Sahil şeridinde oluşan bulanıklık da açıktan görüntülendi.

“Yürüyüşe çıktık”

Ailesiyle beraberce güneşli havanın keyfini çıkaran Hasan Yalnız adlı indinde vatandaş, “Kar yağışlarından dünkü kurtulduk. Hava dakika baş döndürücü güzel. Dolayısıyla eşim ve çocuklarla beraberce sahilde yürüyüşe çıktık. Güzel havayı değerlendirelim istedik. Tabi değme ne denli hamam desek de az buçuk serinlik de var” niteleyerek konuştu.
Arkadaşıyla beraberce yürüyüşe çıkan Gaye Çetin ise, “Kar yağışını geride bıraktık. Kar sonrası hariç kabarmak ve ilerleyiş gerçekleştirmek sevinçli oluyor” dedi.

Abdul Samet Kaya - Halit Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER