Gündem

'Hayvanlardan bulaştı' iddiaları kuvvetlenecek! Koronaya en DOĞRU 3 virüs, yarasadan çıktı

India Today gazetesinde çelimsiz müddet önceki gösterilen habere göre, acemi meydana gelen müşterek araştırı esnasında Laos'taki yarasalardan elde edilmiş ve koronaya bildik tamamı virüslerden henüz baş döndürücü mail üç virüs belirleme edildi.

'Hayvanlardan bulaştı' iddiaları kuvvetlenecek! Koronaya en DOĞRU 3 virüs, yarasadan çıktı
04-10-2021 13:08

Koronanın çıkmış olduğu toprak namına memul Wuhan'da tetkikat yürüteç Dünya Sağlık Örgütü ekibi, gece kuşu ve pangolinlerin virüsü bulaştırdığına müteallik ortak iddia olmadığını açıklamıştı. Ancak bu iddialar tek devir dört dörtlük namına doyurucu bulunmamıştı.

MEŞHUR TEORİYİ DERİNLEŞTİREBİLİR

India Today gazetesinde gösterilen ortak araştırma, koronanın kökenlerine ve virüsün hayvanlardan kişilere elbette bulaştığına müteallik teorinin derinleştirilmesini sağlayabilir. Ancak bu acemi sezinleme bilgi camiasında, doğada kişilere bulaşması kabil bulunan bu çeşit virüslerin varlığına bağlı endişeleri artırdı.

LAOS'TAKİ YARASALARDA KORONANIN EN YAKIN AKRABASI OLAN 3 VİRÜS BULUNDU

Paris'teki Pastör Enstitüsü'nde ortak virolog bulunan Marc Eloit liderliğindeki araştırmacılardan oluşan ortak ekip, Laos'un kuzeyindeki mağaralarda mevcut 645 yarasadan birleşen tükürük, büyük abdest ile gereklilik örneklerini inceledi ve Kovid-19'un yaklaşan akrabası bulunan üç virüsü belirleme etti.

"KÖKENİNİ BULMAK İÇİN ÇEŞİTLİLİĞİ TESPİT ETMELİYİZ"

Makalede, Kovid-19'un kökenlerinin bulunması ihtiyacına da aksan yapılmış oldu ve "SARS-CoV-2'nin kökenlerinin açıklanmış edilmesi düşüncesince hayvanlardaki koronavirüslerin ve şimdi hususi namına gece kuşu koronavirüslerinin çeşitliliğini belirleme kılmak esastır" denildi.

 Hayvanlardan bulaştı iddiaları kuvvetlenecek! Koronaya en yaklaşan 3 virüs, yarasadan çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER