Gündem

İstanbul'da kar yağışı sonrası yalıtım kesilmelerine için Bakan Dönmez'den talimat

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin kuzeybatı illerinde başlamış olan kar yağışı sonrası gelişimleri yakından izlem ediyor.

İstanbul'da kar yağışı sonrası yalıtım kesilmelerine için Bakan Dönmez'den talimat
10-03-2022 14:26
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin kuzeybatı illerinde başlamış olan kar yağışı sonrası gelişimleri yakından izleme ediyor.Abone ol

Meteorolojik tembihler doğrultusunda akıbet yılların en dip kar yağışının beklendiği İstanbul ve yer şehirlerde vatandaşların erke arzında başağrısı yaşamaması düşüncesince Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yönerge verdi. Dönmez'in buyruğu sonrası bakanlıkta buhran merkezi oluşturuldu.

Merkezdeki gelişimleri an be an izleme fail Bakan Dönmez, sahadaki gelişmelerin enstantane fotoğraf namına izlendiği merkezden icraat karşı daim bilim alıyor. Başta Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) iktisap etmek kabil bölgedeki yalıtım dağıtma şirketleri de ara olmaması düşüncesince sahadaki yerini aldı.

5 bin personel ve binin dair anahtar okunabilen mesaide
Trakya, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de bütün 4 bin 621 personel ve bin 67 anahtar fariza yaparken, bölgelerdeki etkin personellerin de izinleri silme edildi. Öte yandan, TEDAŞ ve TEİAŞ ilkin iktisap etmek kabil bölgedeki dağıtma şirketleri AYEDAŞ, SEDAŞ, TREDAŞ ve UEDAŞ'ın hafta sonu izinlerini silme etmiş olduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER