Gündem

Kibariye birçok yaşlarında aslen nereli Kibariye birçok yaşlarında ana oldu?

İbo Show'un bu akşamki konuklarından bir tanesi de müstehap hanende Kibariye olacak. Son günlerde benzeri Ali Küçükbalçık'ın şike iddiaları ile ruzname bulunan Kibariye 61 yaşında. Çingene kökenli bulunan Kibariye'nin esas adı Bahriye Tokmak'tır. Aslen Manisa Akhisarlı bulu

Kibariye birçok yaşlarında aslen nereli Kibariye birçok yaşlarında ana oldu?
06-03-2022 17:08
İbo Show'un bu akşamki konuklarından birisi de müstehap hanende Kibariye olacak. Son günlerde benzeri Ali Küçükbalçık'ın şike iddiaları ile ruzname bulunan Kibariye 61 yaşında. Çingene menşeli bulunan Kibariye'nin esas ismi Bahriye Tokmak'tır. Aslen Manisa Akhisarlı bulunan Kibariye. dü kere dünyaevi yapmış ve indinde evladı vardır.Abone ol

Güçlü sesi ile zevk toplayan müstehap hanende Kibariye  bu akşam ezanı İbo Show'un misafiri olacak. Son günlerde gittiği kuaförlere ifa yapmaması ve benzeri Ali Küçükbalçık'ın şike iddiaları ile kalın pıtrak gündeme mevrut Kibariye'nin yaşamı da her daim nikbet edilenler arasında. Gerçek ismi Bahriye Tokmak bulunan Kibariye 61 yaşında. İki kere dünyaevi eden Kibariye'nin önceki benzeri göçüm şoförüydü. Ali Küçükbalçık ile evli bulunan Kibariye'nin Birgül Küçükbalçık isminde indinde kızı var. Kibariye ayrımsız sürede anneanne, indinde torum sahibi. 

Türk Arabesk-pop musiki şarkıcısı Kibariye, 10 Ağustos 1960 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Asıl ismi Bahriye Tokmak bulunan Kibariye, 10 Ağustos 1960 senesinde Çingene kökenli. Ailede şimdi sonraları 8 kardeşi oldu. Ailesi hav ve kötü toplayıcılığı ile geçinmekteydi. Ailesinin anlaşma problemi zımnında on paralık okula gitmedi. İlk adına Akhisar’da indinde gazinoda oyunluk aldı.

Müzik kariyeri: 1980'lerde İzmir sahnelerinde etkin Kibariye, o zamanlarda İzmir Fuarı'na mevrut topu topu sanatçıların dikkatini çekti. Bunlar ortada Muzaffer Özpınar da vardı. İzmir'den İstanbul'a mevrut Kibariye'nin kaderi de böylelikle değişmeye başlamış olur. Gazinocu Turgut Akyüz kabilinden aşırı beğenilir Kibariye Stardust gazinosunda oyunluk almaya başladı.

1982'de önceki kere indinde beyaz perde filmimizde gösteriş aldı. Kibariye Kim Bilir angın zerre ile depar belgesi yakalar ve 1981'den 1990'lara 21 resimlik yaptı. Halkın Kibariye'ye gösterdiği dip özen muhtelif gazinolarda şeb kulüplerinde Anadolu ve Avrupa turnelerinde emek vermesi elde etmiş oldu. Bu depar belgesi hususi TV kanallarının da beğenisini çekti. İlk show programı "Darısı Başınıza" adlı evlendirmeyi madde meydan coşku programı ile Kanal 6 ile başladı şimdi sonraları "Eğlen Coş İşte Kiboş" adı ile atv'de bitmeme etti. Star TV'de "Kibariye Show" ile ve sonuç adına TGRT'de meydana getirilen izlence ile sona ererdi. Ardından 2011 yılı Ekim ayında Kanaltürk'te Kibariyeisimli programa başladı. Kibariye’nin bugüne denli çalışıldığı firmalar Süper Atlas Plak-SembolPlak, Bayşu Müzik, Makro Müzik-Banko ve Prestij Müzik'tir. 3 hanuman 2017 sebebi ile Fox tv'de "Ben Söylerim" angın neva yarışmasında Serdar Ortaç ile baş başa yargıcılar kurulu üyeliği yaptı.

Son adına da atv'de gösterilen Oryantal Star yarışmasında jürilik yapmıştır. 2016 senesinde 85. İZMİR Enternasyonal Fuarı'nda Tepecik Filarmoni Orkestrası ile baş başa dinleti sağlayan Kibariye, İstanbul Maçka'da atraksiyon günlerini neşelendirmek düşüncesince planlı Küçükçiftlik Park'ta ki Yeni Bi’ Fest'te Kenan Doğulu ile baş başa oyunluk aldı.

Evlilikleri: 21 Aralık 1979'da göçüm şoförü Tunay Ürek ile evlendi. Ve seneler sonraları boşandı. 1999 senesinde İkinci evliliğini Ali Küçükbalçık ile eden Kibariye'nin bu evliliğinden 2000 doğumlu, Birgül isminde indinde kızı var.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER