Teknoloji

Kripto Para Borsası Huobı Uzaya Çekilişle Bir Kişi Gönderecek

Kripto dünyalık borsası Huobi, 8inci sene kutlamaları kapsamında düzenlemiş olduğu 'Infinity' (Sonsuzluk) temalı çekilişle birlikte kullanıcısını uzaya yollayacağını açıkladı.

Kripto Para Borsası Huobı Uzaya Çekilişle Bir Kişi Gönderecek
13-12-2021 22:22

Kripto dünyalık borsası Huobi, 8inci sene kutlamaları kapsamında düzenlemiş olduğu 'Infinity' (Sonsuzluk) temalı çekilişle ortak kullanıcısını uzaya yollayacağını açıkladı. Kripto dünyalık borsasının bu biçimde verdiği geçmiş rütbe olacak 500 bin dolar tutarındaki gök gezi ile Huobi Global kullanıcılarından biri, uzaya gitme deneyimi muammer olacak.

Çekilişin kazananı, düzen bağı ortak pedagoji bilimi ve esenlik kontrollerinin peşi esna atmosferin aut tabakasına çıkarak yerçekimsiz ortamda dünyanın manzarasını rüyet fırsatı elde edecek. Bu çekilişin birlikte ayrışık kampanyalarla kullanıcılara milyonlarca dolar ücretinde rütbe de dağıtılacak.

Konuya bağlı mütekellim Huobi Group'un Kurucu Ortağı Du Jun, "Bu toptan çekilişi başlatmaktan coşku duyuyoruz. Uzay teknolojisi ağırbaşlı sıçramalarla büyüyor, sınırları aşıyor ve kılıç de ak yazılı ortak insana yaşamının fırsatını özgülemek istiyoruz. Uzay kavramının, her insana imkansıza iktiran fırsatı ita mevzusundaki toptan vizyonumuzla mevzun olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Kripto Para Borsası Huobı Uzaya Çekilişle Bir Kişi GönderecekAlphan Göğüş.

Huobi Global Bölge Genel Müdürü Alphan Göğüş ise "Sonsuzluk (infinity) teması hakkında kurguladığımız kampanyalarımız ve kutlamalarımız ile finansın istikbaline ilgi tefriş etmek istiyoruz. Dijitalleşmenin değme devir çaba kazanılmış olduğu şu günlerde Huobi adına 8. sene kutlamalarında ortak kullanıcımıza çekilişle bağış edeceğimiz gök yolculuğunun baş döndürücü manalı olacağını düşünüyorum" diyerek konuştu.

SONUÇ 30 ARALIK'TA AÇIKLANACAK

Büyük Çekilişin ayrıntıları ile ilişik ise şu bilgiler paylaşıldı:

"Büyük çekiliş, 16 Kasım Salı günü 20: 00 ile 16 Aralık  Perşembe 20.00 ortada hepsi acemi ve bulunan Huobi Global kullanıcılarına açıktır. Gerekli Kimlik Doğrulama (KYC) süreçlerinden sabık hepsi kullanıcılar kampanya sayfasında lazım ayrıntıları girerek çekilişe katılabilir."

"Kullanıcısı olmayanlar, matematik açmaya yönlendiren ortak gözenek ile karşılaşacaktır. Alternatif olarak, Huobi Global taşınabilir uygulamasını Android yahut Apple yürütüm mağazalarından indirerek de ortak matematik açabilirler. Her katılımcıya numaralı bir mevhum gök bileti verilecek ve kampanya sona erdiğinde herhangi ortak şanslı kullanıcı seçilecektir."

"Kazanan, 30 Aralık'ta Huobi'nin resmi Twitter hesabında duyurulacak ve elektronik posta eliyle bildirilecek. Kazanan, etraflıca ortak arama ve fiziki esenlik testlerinden geçecek ve ortak pedagoji bilimi programına müdahale olacak."

"Bu pedagoji bilimi süresi süresince Huobi, dirim harcamalarına müteveccih kısmi ortak hacim maaşın birlikte ilişik hepsi seyahat, ara sınav ve tedbir harcamalarını karşılayacak. Uzay uçuşuyla ilişik ayrıntılar, kazananın seçilmesi ve bilgilendirilmesinin peşi esna açıklanacak."

HUAWEI P SMART 2021 TÜRKİYE'DE ÇEKİLEN REKLAM FİLMİYLE EKRANLARDA

İŞTE UZAYDA ÇEKİLEN İLK KURMACA KISA FİLM

Kripto Para Borsası Huobı Uzaya Çekilişle Bir Kişi Gönderecek

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER