Gündem

Mahkum ve Camdaki Kız’a reytinglerde nalça toplattı o dizi zirveye çivi gibi çakıldı

Yeni sezonun başlaması ile nice çizgi ard arda flaş dizilerini yayına sokmaya başladı. Her gündüz ayrı ortak dizi ekranlarda kalabilmek düşüncesince reyting mücadelesi verirken perşembe haset düşüncesince bu gidişat baş döndürücü farklı. Perşembe geceleri şahika mücadeles

Mahkum ve Camdaki Kız’a reytinglerde nalça toplattı o dizi zirveye çivi gibi çakıldı
19-09-2022 09:00
Yeni sezonun başlaması ile nice çizgi ard arda flaş dizilerini yayına sokmaya başladı. Her çağ ayrı beraberinde dizi ekranlarda kalabilmek düşüncesince reyting mücadelesi verirken perşembe haset düşüncesince bu gidiş baş döndürücü farklı. Perşembe akşam olunca şahika mücadelesi sağlayan Mahkum ve Camdaki Kız'a deminden baş döndürücü disiplin dü rakip henüz çıktı.Abone ol

Ekranlarda acemi zaman başladı, seyircinin merakla beklediği dizilerin acemi bölümleri görüntülük savaşına aceleci başladı. Her çağ beş altı dizinin ansızın zirvede kazanmak düşüncesince verdiği reyting savaşının en kızıştığı günlerden bir tanesi de perşembe oldu. Seyircisi çeşidinden merakla muhtemel Mahkum ve Camdaki Kız acemi zaman bölümleri ile perşembe haset görüntülük sınavlarını verdi. 

Ekranlarda yepyeni reyting savaşı

Geçtiğimiz çevrim Kanal D'de gösterilen Camdaki Kız ve FOX'ta gösterilen Mahkum dizisi perşembe akşamlarının en iddialı dü inşası kendisine ekranlara geldi. İki dizi de yayınlandığı herhangi beraberinde kısmı ile reyting listesinin zirvesinde kazanmak düşüncesince korkunç yarıştı. Dönüşümlü kendisine zirvenin tadına icra vekili bu dü dizi acemi sezonda şişman beraberinde hayret yaşadı.

Tüm dizileri solladı, bakın zirvenin galibi ki oldu?

İki dizinin de tatile girmesinin peşi sıra perşembe akşam olunca Star Tv'de Duy Beni isimli sanlı çaylaklık dizisi ekrana gelmeye başladı ve izleyici bu diziye henüz önce bölümünden şişman nazarıitibar gösterdi. Özellikle Z kuşağı diziye cemaat print ve perşembe günlerinin en iddialı yapımları arasına girmeyi başardı. 

Herkes en iddialı yapımların beraberinde araya geldiği perşembe haset ne olacak diyerek beklerken beraberinde dizi yöntemince rakiplerini viran etti ve reyting listesinin zirvesine oturdu.  Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova’nın gidişi ile baş başa Mahkum ve Camdaki Kız dizisinin karşısına yaz çağında süregelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi eklendi.

Herkes şişman beraberinde hayret yaşadı

Perşembe akşam olunca gösterilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin, Mahkum ve Camdaki Kız’ın acemi sezonda başlaması ile akıbetinin nasıl sonuçlanacağı iptila konusuydu. Bu perşembe Mahkum ve Camdaki Kız'ın dü dizinin de acemi zaman önce bölümlerinin yayınlanmasının doğrudan ertesinde ortaya çıkan reytingler, hacısı hocası düşüncesince şişman şaşırtı oldu!

Bu haftanın galibi ne Kanal D'nin Camdaki Kız'ı, ne FOX'un Mahkum'u ne de Star'ın Duy Beni dizisi oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, acemi bölümüyle 15 Eylül Perşembe akşamı Total ve ABC1 kategorilerinde önce sıraya yerleşti.

Camdaki Kız, AB kategorisinde Mastercheff Türkiye programının peşi sıra 2. tam toprak aldı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise 3. sıradaydı. Mahkum dizisi ise Total’de 6., AB’de 5. ve ABC1’de ise 7. sıradaydı. Aynı geceleyin ezanı Star TV’nin çaylaklık dizisi Duy Beni de ekrandaydı fakat dizi önce 10 sıralamasına giremedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER