Gündem

Melih Gökçek ve benzeri Nevin Gökçek koronavirüse yakalandı aha afiyet durumu

ANKARA emektar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek koronavirüse yakalandı. Melih Gökçek'in benzeri Nevin Gökçek'in de Covid-19 testi fazlalık çıktı.

Melih Gökçek ve benzeri Nevin Gökçek koronavirüse yakalandı aha afiyet durumu
16-03-2022 09:47
ANKARA emektar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek koronavirüse yakalandı. Melih Gökçek'in benzeri Nevin Gökçek'in de Covid-19 testi artı çıktı.Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediyesi’nin emektar başkanı Melih Gökçek ve benzeri Nevin Gökçek, corona virüsüne yakalandı. Haberi duyuran şahsen Melih Gökçek oldu. Twitter hesabından kendisi ve eşinin testinin artı çıktığını duyuran Melih Gökçek TT listesine girdi. Melih Gökçek, eşiyle beraberce evde karantinada olduklarını ve dinlendiklerini söyledi. Koronavirüsü bol geçirdiğini tamlayan Melih Gökçek niteliğine bağlı şu detayları verdi:

* Sonunda benim ve eşim Nevin'in de testleri artı çıktı.Karı erkek evde istirahatle karantina süremizi doldurmaya çalışıyoruz. Rabbimize hamdolsun, bol geçiyor. Dostlarımız ve sevenlerimizden afsun bekleriz.

Melih Gökçek'in koronavirüs olması içtimai medyanın gündemine oturdu. Haberin duyulmasının peşi sıra Melih Gökçek TT sıralamasında önce 10'da arazi aldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER