Gündem

Mersin'in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Mersin'in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, şehremaneti ekipleri vatandaşların kıygın olmaması düşüncesince kar küreme çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

Mersin'in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
08-12-2021 21:03

Mersin Büyükşehir Belediyesinden meydana getirilen açıklamaya göre, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesine ilişkin ekipler, karla ciltli yüksek kesimlerde vatandaşların kıygın olmaması düşüncesince kar küreme çalışmalarına geceli gündüzlü bitmeme ediyor. Meteorolojinin iklim tahminlerine layıkıyla kar yağışı muhtemel alanlarda teyakkuzda gözleyen ekipler, Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yürüttüğü karla savaşım emekleri kapsamında kere açma, tuzlama ve kar küreme emek harcaması gerçekleştirdi. 15 nefis kadro greyder, kazıcı yükleyici iş makineleri, toprak araçları ve kar küreme araçlarıyla anne arterler özellikle edinmek gibi yollarda kapanma ve buzlanma olmaması düşüncesince çalışan ortak emek vermek gerçekleştirdi.

Tırtar Mahallesi Muhtarı Ömer Gelgel, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti tabir ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanına ve eksiksiz ekiplerine teşekkürname eder, yollarımızı açmış olduğu düşüncesince çalışmalarında başarılar dilerim. Sağ olsunlar, mevcut olsunlar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER