Gündem

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gözde görüşme

Türkiye en dip diplomatlık trafiğinin bulunduğu haftaya girdi. Bugün gözler Antalya Diplomasi Forumu'ndaki Ukrayna Rusya buluşmasında. Gelen akıbet çağ haberine mucibince NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ahbaplık etmek ka

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gözde görüşme
10-03-2022 12:57
Türkiye en dip diplomatlık trafiğinin bulunduğu haftaya girdi. Bugün gözler Antalya Diplomasi Forumu'ndaki Ukrayna Rusya buluşmasında. Gelen akıbet bugün haberine gereğince NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile mülaki olmak kabilinden Türkiye'ye geliyor.Abone ol

Diplomaside gözler Antalya'da... NATO Genel Sekreteri Stoltenberg cuma namazı haset Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile mülaki olmak kabilinden Türkiye'ye geliyor.

En dip hafta
-Dün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye mevrut Herzog ile İsrail ile Türkiye arasındaki gerginliklerin azaltılması konusu ve erke işbirlikleri düşüncesince adımlar atıldı.

-Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un 14 Mart'ta Türkiye'ye geleceği açıklandı. Söz konusu ziyaret, 8 Aralık 2021'de göreve başlamış olan Olaf Scholz'un önce Türkiye ziyareti olacak.

-Yunanistan Başbakanı Miçotakis piyasa haset katılacağı Fener Rum Patrikanesi'ndeki piyasa ayininin arkası sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER