Teknoloji

Oyuncuların gözü yüksek FPS değeri veren bilgisayarlarda

En akla yatkın bütçe ile en dobra bilgisayarın oluşturulmasını KUR-AL uygulamasıyla kullanıcılara sunan Casper, yüksek görüntülük teknolojisi, çelimli RAM, gaming serisi işlemci ve başarım serisi görüntülük kartlarıyla donatılan çelim ve başarım bilgisayarı Excalibur'la

Oyuncuların gözü yüksek FPS değeri veren bilgisayarlarda
05-11-2021 13:05
05-11-2021 13:05

“Bana FPS kıymetini söyle, sana fon kaliteni söyleyeyim.” lafı ihtimal de bir çok gamer düşüncesince değerli değerindedir. FPS, Hz yada MS, kulağa birlikte saklı yazı harf kabil gelse de gerçekte görüntülük teknolojilerinin en ehemmiyetli unsurlarını oluşturuyor. Öyle ki oyunlardaki yüksek rekabeti, avantajları ve elde edilecek yüksek hazzı de çelimli verim ve donanımlar kanalıyla bu unsurlar sağlıyor. Türkiye'nin uygulayım bilimi markalarından Casper da oyunlarda ultra hızı ve görüntülemeyi oyunculara yüksek görüntülük teknolojisi, çelimli RAM, gaming serisi işlemci ve başarım serisi görüntülük kartlarıyla donatılan çelim ve başarım bilgisayarı Excalibur'la sağlıyor.

Düşük FPS değeri biçimsiz aldatmaca deneyimi yaşatır
Frames-per-second (FPS) yerine isimlendirilen fon takdir değeri, saniye başına ekranda yayınlanan rubai sayısını tabir ediyor. Bilgisayarlardaki görüntülük kartı performansına mucibince belirlenen FPS şimdi kesin ve kesintisiz sahneler düşüncesince ehemmiyet sunma ederken, oranının düşüklüğüyle fon kalitesinin ve başta rakiplik içeren oyunlarda aktör performansının düşmesine hastalık oluyor. Güç ve başarım bilgisayarı Excalibur da şimdi yüksek aldatmaca performansı ve yüksek kalitede aldatmaca hazzı berhayat olmak talip oyuncuların yüksek FPS değerlerine kavuşması düşüncesince çelimli donanımlara cemaat aldatmaca bilgisayarlarını sunuyor. Hem dizüstü bilgisayar bilgisayar aynı sürede masaüstü modellerinde NVDIA'nın çelimli RTX serisi görüntülük kartlarını kullanan Excalibur, aktör performansına akıllıca birbirinden ayrımlı görüntülük kartı opsiyonları sunuyor. NVIDIA'nın acemi döl AMPER platformuna cemaat RTX3000 serisi görüntülük kartları ile de Excalibur ultra şimdi çabuk aldatmaca keyfini oyunculara yaşatıyor.

Takılmalar yaşamadan aldatmaca deneyimi
Oyun canlandırırken 1 saniye, değme bilinçlilik demektir. 1 saniyede ekranda yayınlanan rubai sayısını ifaden Hertz değeri ile fon standardını doğrudan etkileyen iş süreleri de kompetitif oyunlarda ayırt oluşturuyor. Rakibe mucibince “fazla” görüntüyü 1 saniye içinde ekranda görebilmek saniye bazında kazanım elde etmeye yararken, rakip oyuncuya gönül rahatlığı şimdi çabuk iş vererek oyunu kazanabilme şansı yakalatıyor. Excalibur masaüstü ve dizüstü bilgisayar bilgisayar modellerinde, gaming monitörlerinde yenilenen görüntülük özelliklerinden bir tanesi de 144/240 Hz ekranlara cemaat olması ve oyunculara yüksek MS iş süreleri ile oyunları şimdi çabuk oynayabilme fırsatını sağlamakta olması.

Oyuncular KUR-AL'ına mucibince bilgisayar sahibi oluyor
Oyun dingildemek düşüncesince akıllıca donanımlara cemaat bilgisayarlara demek iri ehemmiyet sunma ediyor. Casper da, oyunculara gereksinimlerine akıllıca bilgisayarları tesisat bilgisi olmadan kolay, velut ve bütçelerine müteveccih sunabildiği “KUR-AL” projesini yaşama geçirdi. Artık kullanıcılar, iş, eğitim, günce kullanma ve aldatmaca kategorilerinde gerekseme ve beklentilerine en akıllıca seçeneğe bütçelerine akıllıca birlikte biçimde kolay ulaşabiliyor. Aynı sürede nice oyunseverin aldatmaca canlandırırken ehemmiyet verdiği FPS değerleri de “KUR-AL” uygulamasında görüntülenebiliyor ve bu değerlere akıllıca bilgisayar tercihleri öneriliyor.

İhtiyaçlara mucibince zat bilgisayarınızı kurup alabilmenin en kolay, velut ve bütçe dostu kûhi “KUR-AL” uygulamasına da https://www.casper.com.tr/kur-al linkinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER