Gündem

Şehitlerin ismini otobüste yaşatıyor

Kahramanmaraş'ta şişman transfer şoförü Erdal Erol, yolcuların tutacaklarına şehitlerin isimlerini ve fotoğraflarını astı. Her sabahleyin işe giderken tutacakları temizleyen Erol, er selamı ile şehitlerin ruhlarını sevimli ediyor.

Şehitlerin ismini otobüste yaşatıyor
08-02-2022 18:09

Bir genel ağ sitesinde şehitlerin fotoğrafının müşterek otobüsün camında bulunduğunu gören Erol, elden emek vermek yaparak, kullandığı otobüsün tutacaklarına şehitlerin isimlerini ve fotoğraflarını astı.
41 yaşındaki Erdal Erol, “11 senedir Kahramanmaraş'ta şişko nakil hizmeti vermekteyim. Bu uygulamayı etme sebebim, müşterek genel ağ sitesinde gördüm ve aşırı hoşuma gitti. Acaba zat aracımızda hakeza müşterek nesne yapsak kabil mu dedim. 20 parça tutacağa şehitlerin isimlerini ve resimlerini astım. Çok dobra tepkiler ile karşılaştım. Çünkü bunlar bizim kahramanlarımız, yurt evlatları. Bunları konuşmak istemedim. Her binen yolcum müşterek afsun okuyor, Fatiha gönderiyor. Bu benim aşırı hoşuma gidiyor. İnşallah öbür otobüslerde yapmayı düşünüyoruz. Dikkat fail yolcularımız hakkıyla çok. Burada teyzenin birinin oturup hüngür hüngür ağladığını biliyorum, aşırı teşekkürname etti, Allah razı olsun dedi. Biz Kahramanmaraşlıyız, bu yiğit memlekette bu yiğit şehitlerimizi unutturmayacağız. Kahramanmaraş'ta da hakeza müşterek nesne ile öne büyümek benim aşırı hoşuma gitti. Gerçekten yiğit memlekette yiğit şehitlerin hakeza anılmasını istiyorum” dedi.

Mustafa Kılınç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER