Spor

Sumudica: 'Yeni Malatyaspor için elimden gelen her şeyi yapacağım'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, fariza icra ettiği takımlarda taraftarla güzel ilgiler kurduğunu belirterek, “Şimdi de hayatımı vereceğim. Bu kol için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Sumudica: 'Yeni Malatyaspor için elimden gelen her şeyi yapacağım'
11-10-2021 15:18

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetimindeki Yeni Malatyaspor, geçmiş oynanan tedarik karşılaşmasında Gaziantep FK'ya 1-0 yenmiş olduktan sonradan ligde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Rumen beceri eş Marius Sumudica, evvel açıklamasını kulübün televizyonuna yaptı. Antrenman önceleri açıklamalarda mevcut Sumudica, geldiği takımda evvel antrenmanın her devir çetin bulunduğunu tabir ederek, “Oyuncuları tanımıyorsun. Oyuncuların zihinlerine düzen anlayışını koymalısın. Ne benim için ne oyuncular için emeksiz değil. Ama yavaş yavaş oyunu geliştirip kararı alacağız” dedi.

Türkiye'de Süper Lig'i izlem ettiğini de tabir fail Sumudica, Yeni Malatyaspor'a baş döndürücü çetin halde geldiğini de belirterek, “Son 5 müsabakasını kaybetmiş. Ne benim için ne aktör için emeksiz değil. Bir özgüven gelişmeli. Çünkü birinci sınıf oyuncularımız var. Öncelikle müşterek kol olmalıyız” açıklamasını yaptı.

Takım kendisine hedeflerinin güzel sallanmak ve kaybetmemek bulunduğunu tamlayan Sumudica, deplasmanda hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçında da önceliklerinin 1 nokta bulunduğunu fakat 3 puanı kabul kılmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İyi müşterek takıma için oynayacaklarını tabir fail Sumudica, “Önümüzde 1 hafta mevcut ve oraya nokta için gidiyoruz. Agresif edinmek baş döndürücü önemli, çabalamak baş döndürücü önemli. Hiç kimsenin Malatya'nın kümede kalıyor savaşı veriyor niteleyerek düşünmesini istemiyorum. Buraya ligde kalma savaşı için gelmedim” dedi.

Şu anne denli Türkiye'de 3 kol çalıştırdığını da anımsatan Sumudica, “Bulunduğum takımlarda da taraftarla her devir güzel ilişkilerim oldum. Şimdi de hayatımı vereceğim bu kol için. Onların Sumudica'ya güvenmelerini söyleyeceğim zira elimden gelen her şeyi vereceğim. İnşallah doğacak yıl de evvel 8'e oynayan müşterek kol olacağız. Çünkü Malatya'nın futbolu bilici ve muhip müşterek taraftarı var. Onlar akıbet 2 yılda olandan elan fazlasını adalet ediyorlar. Onlara uydurma veriyorum. Bütün gücümü vereceğim bu kol için, onları bahtiyar kılmak için. Maçtan sonradan evlerine bahtiyar gitmelerini istiyorum” niteleyerek konuştu.

Numan Güder
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER