Gündem

Yeşim Salkım birçok yaşlarında kızı kimdir? Yeşim Salkım gençliği

Yeşim Salkım kimdir, aslen nereli, birçok yaşlarında ve Yeşim Salkım'ın birliktelikleri alçalma konusu oldu. Son günlerin hadiseli hanımı baş döndürücü konuşulan 53 yaşındaki Yeşim Salkım 5 dünyaevi yaptı. Hakan Uzan ile meydana getirdiği hadiseli eşiyle olan evliliği en

Yeşim Salkım birçok yaşlarında kızı kimdir? Yeşim Salkım gençliği
13-03-2022 18:58
Yeşim Salkım kimdir, aslen nereli, birçok yaşlarında ve Yeşim Salkım'ın birliktelikleri nikbet konusu oldu. Son günlerin hadiseli hanımı aşırı konuşulan 53 yaşındaki Yeşim Salkım 5 dünyaevi yaptı. Hakan Uzan ile icra ettiği hadiseli eşiyle bulunan evliliği endamsız sürdü. Peki Yeşim Salkım kocaları kim, birçok el evliliğe ilk adımını attı ve Yeşim Salkım birçok evladı mevcut detaylar haberimizde.Abone ol

Yeşim Salkım kimdir, aslen nereli, birçok yaşına ve Yeşim Salkım'ın birliktelikleri evlatları nikbet konusu oldu. Son günlerin hadiseli hanımı Yeşim Salkım İbo Show'a katılarak ortak el elan ruzname oldu. Peki Yeşim Salkım birçok el evlendi, kocaları ki detaylar haberimizde...

Yeşim Salkım 5 el dünyaevi yaptı. İlk evliliğini 20 yaşlarındayken Mustafa İmre ile yapmış oldu kızı Gizem doğdu. Yeşim Salkım kızı elan 13 günlükken evi vazgeçme etti. İkinci evliliğini ise 1998 yılındA Hakan Uzan ile yaptı. Üçüncü evliliğini 2005 senesinde Arben İçli ile yaptı. Dördüncü evliliğini ise 2006 senesinde İlker İnanoğlu ile yaptı. Beşinci evliliğini ise 2009 senesinde Hakan Eratik ile yaptı. Kızı Ada dünyaya geldi.

Toplam 5 el evlenip boşanan Yeşim Salkım'ın dü adet kızı vardır. 

Yeşim Salkım kimdir: Müzisyen Dursun Salkım’ın kızı bulunan Yeşim Salkım, 1968 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Annesinin ismi Sevim’dir. Erkek kardeşinin ismi Serhat. Ankara Kavaklıdere’de büyüdü. Fransız anaokuluna gitti. İlkokuldan sonraları St. Benoit’da okudu. Ticaret lisesinde okudu. Henüz çabucak altı yaşındayken, Saklambaç gazetesinin düzenlemiş bulunduğu ortak müsabakada “Fotoroman Kraliçesi” seçilmiştir. Küçük yaştan itibaren müzikle içiçe büyüdü. Müziğe için hevesi ve kabiliyetiyle ilgi çekici Yeşim Salkım, erdemli öğrenimini musiki üstüne yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur.

Metin neşeli ile ilişkisi:  Yeşim Salkım, zamanın pop barlarından Şaziye’de çıkarken, önce gördüğünde ‘Ne denli beyefendi ortak insan’ sanarak planladığı Fenerbahçe Başkanı Ali Şen‘in oğlu Metin Şen’le beraberce olmaya başladı. İlk resimlik ‘Hiç Keyfim Yok’, Şen’le dü senedir beraberce bulunduğu 1993’de geldi. Metin Şen’le alım satım dü buçuk sene sürdü.

İlk albümünü 1993’te çıkaran sanatçı, Türk Pop Müziği dalında çalıştı. 1996 senesinde Eşkıya filmi ile alıcı karşısına geçerek oyunculuğa başladı. Yeşim Salkım’ın beyaz perde ve düzencilik kariyeri 2001 senesinde çevirilmiş bulunduğu “Şarkıcı” adlı filmdeki başrolüyle, Türk Sinemasının Oscar’ı muazzez Altın Portakal ödülünü kazanmasıyla zirveye ulaştı.

1997’de Yeşil Müzik isminde plaka şirketini kurdu.Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık (şarkıcı) kabil ünlüleri musiki endüstrisine kazandırdı.

Yıldırım Mayruk, Cengiz Abazoğlu ve Cemil İpekçi kabil dünyaca adlı sanlı Türk modacılarının ortak aşırı defilelesinde izzetinefis misafiri yerine podyuma çıktı. Defilelerde hususi kıyafetleriı.

Hakan Uzan ile evliliği: Bir çevrim skandal ve yolsuzluklarla politikaya husus bulunan Uzan Ailesi’nden Hakan Uzan’la bulunan evliliğiyle gündeme geldi.

Lösemili dallar ve desteğe eksikli dallar yararına verdiği parasız konserlerin yanısıra, uyuşturucuya için harp açarak içtimai teavün dair önderlik etti.Yeşim Salkım birçok dünyaevi yapmış oldu ahacık kocaları önce eşi kim?

Evlilikleri : 5 dünyaevi yapmıştır.

1. evliliği: Yeşim Salkım İlk evliliğini 20 yaşlarında iken 1989’da Mustafa İmre ile yaptı. 1990’da kızı Gizem doğdu. Yeşim Salkım, kızı 13 günlükken evi vazgeçme etti ve boşandı.
2. evliliği: 1998 senesinde Hakan Uzan‘la bulunan evliliğiyle gündeme geldi. 2001yılında boşandılar.
3. evliliği: 2003 senesinde Onur Air’in sahibi Arben İçli’yle evlendi.2005 yılının ortalarında boşandı.
4. evliliği: gücük ay 2006 senesinde İlker İnanoğlu ile endamsız mütemadi ortak dünyaevi yaptı.
5. evliliği: En sonuç 2009 senesinde kendiliğinden 7 gözyaşı ıvır zıvır aktör Hakan Eratik’le evliliğe ilk adımını attı ve 9 Nisan 2011’de kızları Ada dünyaya gelmistir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER